Άρσεναλ: Από την Μπαρτσελόνα ο "διάδοχος" του Μιχάιλο Μούντρικ

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Μούντρικ και στρέφει την προσοχή της σε παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Arsenal's manager Mikel Arteta walks after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park stadium in London, England, Monday, April 4, 2022. Crystal Palace won 3-0. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Μικέλ Αρτέτα σκεπτικός στον πάγκο της Άρσεναλ στη αναμέτρηση με τη Κρίσταλ Πάλας AP

Ο διακαής πόθος του Μικέλ Αρτέτα, Μιχάιλο Μούντρικ συμπεριλήφθηκε στα κορυφαία hijack των μεταγραφικών ιστοριών. Ο παίκτης ήθελε να πάει στην Άρσεναλ, αλλά η Τσέλσι με 100.000.000 ευρώ κλείδωσε τη συμφωνία και απέκτησε τον 22χρονο Ουκρανό επιθετικό.

Η ζωή συνεχίζεται και οι Κανονιέρηδες, τώρα, αναζητούν το διάδοχο ενός παίκτη που δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν. Ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως υπάρχει υποψήφιος. Πρόκειται για τον Ραφίνια ο οποίος μόλις το καλοκαίρι πήρε τη μεταγραφή από την Λιντς για την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ βρισκόταν στην shortlist του Αρτέτα, αλλά επέλεξε να μετακομίσει στην Βαρκελώνη με 58.000.000 ευρώ. Ο 26χρονος μετράει με τους Μπλαουγκράνα, μέχρι στιγμής, 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ. Δείχνει να δυσκολεύεται να εγκλιματιστεί στο γκρουπ του Τσάβι.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά αυτός έπεισε τον Μούντρικ για το hijack της χρονιάς

Μούντρικ: Η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή της Τσέλσι, η πρώτη δεν βγήκε

Σαχτάρ: Από τον Τσιγκρίνσκι μέχρι τον Μούντρικ η ομάδα του Ντότσεκ ξέρει πως να πάρει το πακέτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK