Τσέλσι: Είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά αυτός έπεισε τον Μούντρικ για το hijack της χρονιάς

Η Τσέλσι έκανε το hijack της χρονιάς -μέχρι στιγμής- καθώς ο Μιχάιλο Μούντρικ θα γίνει παίκτης της αντί της Άρσεναλ.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk, right, challenges for the ball with Sheriff's Danilo Arboleda during the Champions League group D soccer match between Shakhtar Donetsk and FC Sheriff Tiraspol at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Dec. 7, 2021. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Ο Μιχάιλο Μούντρικ σαρρώνει με τη φανέλα της Σαχτάρ AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Η Τσέλσι άπλωσε τα χρήματά της στο τραπέζι, έπιασε το 100άρι που ήθελε η Σαχτάρ και ο ταλαντούχος Μιχάιλο Μούντρικ αντί για τη φανέλα της Άρσεναλ θα φορέσει τη δική της. Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Μπλε έως το 2030.

Η ενδιαφέρουσα πτυχή της κλοπής του Ουκρανού από τους Κανονιέρηδες είναι το πώς πείστηκε ο ποδοσφαιριστής να κάνει τη μεταστροφή. Διότι όλες αυτές τις μέρες που τραβούσε το συγκεκριμένο σίριαλ, τα διεθνή Μέσα ανέφεραν πως ο Μικέλ Αρτέτα για να πετύχει αυτή τη μεταγραφή είχε σύμμαχο τον παίκτη.

Σαφώς, το οικονομικό έκανε πιο εύκολα τα πράγματα. Πιο γρήγορα. Η Άρσεναλ έφτασε να κάνει τρεις προσφορές στην Σαχτάρ. Η Τσέλσι πραγματοποίησε ένα ραντεβού με τους ανθρώπους του Ντόντσεκ και μία πρόταση που έγινε αποδεκτή άμεσα και ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο αεροπλάνο.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πάντως, υποστηρίζει πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Μούντρικ έπαιξε ο κόουτς Γκράχαμ Πότερ. Ο τεχνικός της Τσέλσι (που αμφισβητείται έντονα) επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 22χρονο και σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ αυτό ήταν ένα καίριο βήμα για να πειστεί ο παίκτης ν' αλλάξει τις προτεραιότητές του.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Είχε ταράξει τα νερά με Πρίγιοβιτς, τινάζει τα πάντα στον αέρα για τον Λίο

Έβερτον: Ο λόγος που θα απουσιάσει όλη η διοίκηση από το ματς με την Σαουθάμπτον

Ο Σάντος την είπε στον Ρονάλντο μπροστά σε όλους μέσα στ' αποδυτήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK