Άρσεναλ: Κλείνει ο διακαής πόθος του Αρτέτα για την μεσαία γραμμή

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου άσου της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάρτιν Ζουμπιμέντι βρίσκεται η Άρσεναλ μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια αγοράς του Καϊσέδο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Εξαιρετική είναι η πορεία της Άρσεναλ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας καταφέρει να βρίσκεται εντός της μάχης για την κατάκτηση της Premier League.

Οι ιθύνοντες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να ακούσουν όλες τις εισηγήσεις του Μικέλ Αρτέτα εν όψει καλοκαιριού προκειμένου αυτή να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Εντουάρντο Χαγκν που αναπαράγει και το GOAL, οι Κανονιέρηδες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον άσο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάρτιν Ζουμπιμέντι.

Ο Ισπανός μέσος αποτελεί διακαή πόθο του Αρτέτα, προσπαθώντας μάλιστα να τον αποκτήσει και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κάτι που ο 24χρονος δεν ήθελε καθώς είναι ιδιαίτερα δεμένος με την ομάδα του.

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ βρέθηκε ένα βήμα πριν από την απόκτηση του Μοϊσές Καϊσέδο με την δουλειά να "χαλάει" εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων της Μπράιτον.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Η επική ανάρτηση του για το απόλυτο ρεκόρ

Ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε την πώληση Φάτι σε ομάδα της PL με αντάλλαγμα παίκτη και χρήματα

Λίβερπουλ: Αυτή είναι η μεταγραφική "απάντηση" στον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK