Ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε την πώληση Φάτι σε ομάδα της PL με αντάλλαγμα παίκτη και χρήματα

Την μετακόμιση του Ανσού Φάτι στην Γουλβς αντί του Ρούμπεν Νέβες και 30.000.000 ευρώ φέρεται πως πρότεινε ο Ζόρζε Μέντες στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσιογράφο του Relevo.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Στην Βαρκελώνη για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ανσού Φάτι βρίσκεται ο Ζόρζε Μέντες και σύμφωνα με δημοσιογράφο του Relevo έκανε μία απρόσμενη πρόταση στους ιθύνοντες των Μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Τόνι Χουανμάρτι και αναπαράγει και το GOAL, ο γνωστός μάνατζερ πρότεινε στην Μπάρτσα την μεταγραφή του Ανσού Φάτι στην Γουλβς αντί του Ρούμπεν Νέβες και 30.000.000 ευρώ.

Ο Μέντες θεωρεί πως αυτή η πρόταση είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα και για τις δύο πλευρές καθώς η Μπάρτσα θα κερδίσει έναν παίκτη για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής αλλά και ένα σημαντικό ποσό που θα την βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με το FFP.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον εν λόγω δημοσιογράφο, η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση και δεν αποκλείεται τελικά αυτή να υλοποιηθεί.

Θυμίζουμε πως ο Μέντες κόβει και ράβει στην Γουλβς άφου έχει στην "κατοχή" του πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Η επική ανάρτηση του για το απόλυτο ρεκόρ

Λίβερπουλ: Αυτή είναι η μεταγραφική "απάντηση" στον Μπέλιγχαμ

Τσάμπι Αλόνσο: Η Τότεναμ τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια

News 24/7

24MEDIA NETWORK