Αρσεναλ: Φοβάται ο Βενγκέρ

Η εθνική Γαλλίας προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την εθνική Κόστα Ρίκας για τις 9 Νοεμβρίου, στη μνήμη των 152 θυμάτων με καταγωγή από τη Μαρτινίκα, στην αεροπορική τραγωδία του καλοκαιριού. Ο Αρσέν Βενγκέρ, όμως, εκφράζει ανοικτά τη δυσφορία του για την επιλογή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφού ο Τιερί Ανρί θα ταλαιπωρηθεί από πτήσεις και αγωνιστική κούραση χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Αρσεναλ: Φοβάται ο Βενγκέρ

Η εθνική Γαλλίας προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την εθνική Κόστα Ρίκας για τις 9 Νοεμβρίου, στη μνήμη των 152 θυμάτων με καταγωγή από τη Μαρτινίκα, στην αεροπορική τραγωδία του καλοκαιριού.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, όμως, εκφράζει ανοικτά τη δυσφορία του για την επιλογή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφού ο Τιερί Ανρί θα ταλαιπωρηθεί από πτήσεις και αγωνιστική κούραση χωρίς ουσιαστικό λόγο.

"Το παιχνίδι δεν είναι προγραμματισμένο σε σωστό χρόνο. Δεν θα έπρεπε να γίνει. Δεν βλέπω το λόγο να ταξιδέψουν 21 ώρες οι παίκτες μετά από τρεις εβδομάδες αγώνων κάθε τρεις μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι αποκομίζει από τέτοια παιχνίδια".

"Ο μέσος όρος της ηλικίας της εθνικής Γαλλίας είναι στα 30 χρόνια και πιστεύω ότι ο τρόπος για να έχουν ελπίδες κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας είναι να παίζουν όσο λιγότερο γίνεται", τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Ο προπονητής της Αρσεναλ είναι κάθετα αντίθετος σε αυτό το παιχνίδι, έστω και αν είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού ο Ανρί προέρχεται από απουσία έξι εβδομάδων λόγω τραυματισμού και έκανε την επανεμφάνισή του μόλις την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Σπάρτα Πράγας (δύο γκολ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK