Άρσεναλ: Γράφτηκε ιστορία. Πρώτη φορά Αθλητικός Διευθυντής στο Λονδίνο

Ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Άρσεναλ έγραψε ιστορία με την υπογραφή του κιόλας καθώς είναι πρώτος που αναλαμβάνει αυτή τη θέση στους Κανονιέρηδες.

Arsenal's Edu in action at FA Cup Final at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales Saturday May 21, 2005.  Arsenal defeated Manchester United 5-4 on penalties after the game was goalless after extra time. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Εντού ως παίκτης με τη φανέλα της Άρσεναλ (AP PHOTO/ALASTAIR GRANT)

Η Άρσεναλ δεν είχε ποτέ στην ιστορία της Αθλητικό Διευθυντή. Μόλις απέκτησε. Ο Εντού έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος που κατέχει το συγκεκριμένο ρόλο όπως ανακοίνωσε η Άρσεναλ το πρωί της Παρασκευής (18/11).

Για τους νεότερους (που δεν τον θυμούνται) ο Εντού Γκασπάρ έχει περάσει και ως παίκτης από την Άρσεναλ. Ήταν το 2002 όταν οι Λονδρέζοι φαπάντησαν 9.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Κορίνθιανς που αγωνιζόταν τότε.

Το 2005 η Άρσεναλ τον άφησε ελεύθερο και ο Βραζιλιάνος για τέσσερα χρόνια έπαιξε στην Βαλένθια και έπειτα επέστρεψε στην πατρίδα του και αποσύρθηκε.

Ως παράγοντας έχει εργαστεί στην Κορίνθιανς (Διευθυντής Ποδοσφαίρου), στην εθνική ομάδα του Ιράν (Σύμβουλος) και την εθνική Βραζιλίας (Γενικός Αρχηγός). Πριν από την αναβάθμισή του στην Άρσεναλ, ο Εντού ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής των Κανονιέρηδων (σ.σ. από το 2019).

Η ανάρτηση της Άρσεναλ

Διαβάστε περισσότερα

Κασεμίρο: Πόσα χρήματα έριξε για το δώρο της συζύγου του

Φερστάπεν - Τσέκο: Σε απόσταση ασφαλείας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο για τον Φέτελ

Μουντιάλ 2022: Τόσο κοστίζει για να κάνεις τον οπαδό στο Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK