Φερστάπεν - Τσέκο: Σε απόσταση ασφαλείας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο για τον Φέτελ

Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Τσέκο Πέρεζ είχαν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους στην κοινή φωτογραφία των οδηγών για το αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands, right, and his teammates Sergio Perez of Mexico speak after the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit in Suzuka, central Japan, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Μαξ και Τσέκο (AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO)

Η Red Bull βρίσκεται σε αναταραχή αφού οι δύο οδηγοί της δεν διάγουν τις καλύτερες των ημερών τους όσον αφορά στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν και ο ομόσταυλός του Τσέκο Πέρεζ ήταν παρόντες στο αποχαιρετιστήριο δείπνο προς τιμήν του θρύλου, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο οδηγός της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ ανέβασε φωτογραφία μ' όλα τα αστέρια της Formula 1 μαζεμένα κι έγραψε "...υπέροχο βράδυ με τα παιδιά, γιορτάζοντας τον τελευταίο αγώνα του Σεμπ..."

Για τους παρατηρητικούς εντύπωση έκανε στη η απόσταση που κράτησαν μεταξύ τους οι δύο της Red Bull. Ο Τσέκο δίπλα στον Χάμιλτον και ο Ολλανδός πίσω πίσω και μακριά από τον συναθλητή του.

Η κόντρα των δύο οδηγών κρατάει καιρό, αλλά στην Βραζιλία διογκώθηκε όταν ο Μαξ αρνήθηκε στην ομάδα του να κάνει πίσω για να τον προσπεράσει ο Μεξικανός. Επίσης, το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες κάνει ένα σχόλιο (το οποίο δεν υπάρχει) της μητέρας του Φερστάπεν, Σόφι που αναφερόταν με άσχημο τρόπο στην προσωπική ζωή του Τσέκο.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Τόσο κοστίζει για να κάνεις τον οπαδό στο Κατάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει το νεότερο παίκτη που θα βρεθεί στο Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: Γιατί ο Σιμάνσκι και η εθνική Πολωνίας είχαν συνοδεία δύο F-16 στην πτήση για Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK