Άρσεναλ: Έχει μεγάλα ζόρια μπροστά της για τον παικταρά Μούντρικ

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της μετακίνησης του Μιχάιολο Μούντρικ στην Άρσεναλ παρουσιάσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα πως η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση τον Ιανουάριο

Arsenal's manager Mikel Arteta during the English League Cup third round soccer match between Arsenal and Brighton and Hove Albion at the Emirates stadium in London, Wednesday, Nov. 9, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ στην αναμέτρηση με τη Μπράιτον AP

Την ώρα που ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε μετά την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μπράιτον πως οι επιλογές στο ρόστερ δεν είναι αρκετές και θα χρειαστεί να εξεταστούν οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τον Γενάρη, έρχεται ένα Tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για να φουντώσει περισσότερο τα σενάρια.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα μεταγραφών αναφέρει πως η ομάδα του Αρτέτα παρακολουθεί από τον Αύγουστο το 21χρονο wonderkid της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μιχάιλο Μούντρικ, αλλά δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη πρόταση, κάτι που αναμένεται να κάνει εντός του 2023, την ώρα που για τον νεαρό Ουκρανό σίγουρα θα κινηθούν και άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Μούντρικ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Σαχτάρ και παρόλο που η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 15.000.000 ευρώ, η ουκρανική ομάδα αξιώνει για την παραχώρησή του ένα ποσό άνω των 50.000.000 ευρώ.

Το Tweet του Ιταλού δημοσιογράφου

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Το τέχνασμα με Τιάγκο Σίλβα για να αρπάξει από Ρεάλ και Παρί τον 16χρονο "νέο Αντριάνο"

Ρόμα: Αυτός είναι ο "προδότης" που θέλει να διώξει ο Μουρίνιο

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και ο Αντσελότι του είπε την ατάκα του αιώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK