Τσέλσι: Το τέχνασμα με Τιάγκο Σίλβα για να αρπάξει από Ρεάλ και Παρί τον 16χρονο "νέο Αντριάνο"

Η Τσέλσι έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για να κλέψει μέσα από τα χέρια των Ρεάλ και Παρί το "φαινόμενο" Έντρικ της Παλμέιρας.

Chelsea's Thiago Silva applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, England, Sunday, Jan. 23, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Τιάγκο Σίλβα SUNDAY, JAN. 23, 2022. (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Ο Έντρικ της Παλμέιρας έχει τρελάνει τους σκάουτ και τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Γίνεται... σφαγή για το ταλέντο του 16χρονου αριστεροπόδαρου επιθετικού ο οποίος μπορεί να μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μόνο όταν γίνει 18 ετών.

Η Τσέλσι, σύμφωνα με τους TIMES, έχει μπει αποφασιστικά στην υπόθεση κι έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση για να πείσει την οικογένεια του ποδοσφαιριστή να επιλέξει Λονδίνο.

Οι Άγγλοι στο ρεπορτάζ τους γράφουν ότι πρόσφατα οι Μπλε της αγγλικής πρωτεύουσας φιλοξένησαν στις εγκαστατάστασεις τους την οικογένεια του Έντρικ και συγκεκριμένα τον πατέρα του.

Επίσης, τονίζεται ότι οι αρμόδιοι επί των μεταγραφών της Τσέλσι έχουν βάλει και τον Τιάγκο Σίλβα στο κόλπο για να έχει από κοντά τον πιτσιρικά με σκοπό να τον πείσει να πει "ναι".

Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο πατέρας του Έντρικ επισκέφθηκε και το Στάμφορντ Μπριτζ. Στο κυνήγι για τον 16χρονο επιθετικό βρίσκονται και οι Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν.

Μανατζερικά χειρίζεται τα πάντα ο πατέρας, Ντούγκλας, αλλά και η εταιρία που εκπροσωπεί τον Βινίσιους της Ρεάλ εάν αυτό λέει κάτι. Η ίδια εταιρία έχει και παίκτη στην Αγγλία ο οποίος είναι ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι της Άρσεναλ.

Διαβάστε περισσότερα

Μυθικό! Το συγκλονιστικό βίντεο της Ουρουγουάης με τις κλήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Λίβερπουλ: Νέο φαβορί για την αγορά της με περιουσία μικρότερη μόνο των Σαουδαράβων της Νιουκάστλ

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και ο Αντσελότι του είπε την ατάκα του αιώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK