Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει κλειδώσει την επίθεση για... δέκα χρόνια

Δύο παίκτες 21 ετών κάνουν τα πάντα στην επίθεση της Άρσεναλ με τους Κανονιέρηδες να έχουν φροντίσει τα συμβόλαιά τους.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Wednesday, March 1, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί πρωταθληματική σεζόν με τον Μικέλ Αρτέτα να αποδεικνύεται λίρα εκατό. Ο κόσμος και η διοίκηση έκαναν υπομονή με τον προπονητή τους, εκείνος δούλεψε σκληρά και να τ' αποτελέσματα. Οι Κανονιέρηδες βρίσκονται στην κορυφή της Premier League με διαφορά πέντε βαθμών από την Σίτι.

Κι αυτό που κάνουν οι Λονδρέζοι δεν είναι ευκαιριακό, αφού χτίζουν για το μέλλον. Δύο εκ των πρωταγωνιστών του 4-0 με την Έβερτον έχουν ήδη τακτοποιημένα τα συμβόλαιά τους για τα επόμενα χρόνια, γεγονός που δίνει... αέρα στον Αρτέτα να επενδύσει περισσότερο και με άνεση στην επίθεσή του.

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι έχει φέτος 11 γκολ και τρεις ασίστ. Ο Βραζιλιάνος έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα είναι στην Άρσεναλ τουλάχιστον έως το 2027. Και από την άλλη ο Μπουκαγιό Σακά, 21 ετών, ο οποίος μετράει 10 γκολ και 9 ασίστ. Η συμφωνία του με τους Λονδρέζους εκπνέει το '24, αλλά πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Τέμπη: Η ανατριχιαστική εξιστόρηση του ηρωικού Ανδρέα Αλικανιώτη

Τέμπη: Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων ανατριχιάζει

Τραγωδία στα Τέμπη: VIDEO του NEWS 24/7 από τη διάσωση ενός ανθρώπου από τα μπροστινά βαγόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK