Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κάνει την έκπληξη με τον αντι-Καϊσέδο

Για την απόκτηση του Μάρτιν Ζουμπιμέντι αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL.

Arsenal's manager Mikel Arteta walks of the field at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur, at Emirates Stadium, in London, England, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα σκεπτικός AP

Τον Μοϊσές Καϊσέδο επιχείρησε να αποκτήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα της Άρσεναλ προσφέροντας στην Μπράιτον ποσό άνω τον 60.000.000 ευρώ χωρίς όμως επιτυχία.

Μετά από τις αρνητικές απαντήσεις της αγγλικής ομάδας, οι "Κανονιέρηδες" φέρεται πως δεν θα επιμείνουν άλλο έχοντας θέσει τον επόμενο τους στόχο.

Ο λόγος για τον άσο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάρτιν Ζουμπιμέντι, ο οποίος στα 24 του αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στη μεσαία γραμμή της ισπανικής ομάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL.

Η Άρσεναλ έχει στη λίστα της τον 24χρονο ισπανό από τον περασμένο χειμώνα χωρίς όμως η περίπτωσή του να προχωρήσει,αλλά πλέον ο Αρτέτα φέρεται να έχει δώσει το πράσινο φως για να αρχίσουν επίσημες διαπραγματεύσεις στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Το 18χρονο wonderkid επιβεβαίωσε τα πάντα και περιμένει να εκπληρωθεί το όνειρό του

Μπάγερν: "Δένει" για πολλά χρόνια το μεγάλο αστέρι της

Μπαρτσελόνα: Το 18χρονο wonderkid επιβεβαίωσε τα πάντα και περιμένει να εκπληρωθεί το όνειρό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK