Μπαρτσελόνα: Το 18χρονο wonderkid επιβεβαίωσε τα πάντα και περιμένει να εκπληρωθεί το όνειρό του

Πώς είναι όνειρο του να παίξει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά έχει στο μυαλό του και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βίτορ Ροκέ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του "νέου Έντρικ" φέρεται να έχει εκδηλώσει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Relevo, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να τοποθετείται για πρώτη φορά για την νέα του ομάδα.

Ο λόγος για τον 18χρονο άσο της Ατλέτικο Παραναένσε, Βίτορ Ροκέ για τον οποίο η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Για τους μπλαουγκράνα μίλησε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο βραζιλιάνικο μέσο GE λέγοντας πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα όπως και για άλλων ομάδων αλλά η ισπανική ομάδα είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος που δίνει ευκαιρίες σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές.

"... Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα αλλά και άλλων ομάδων. Είναι ένα όνειρο. Όχι μόνο το να αγωνίζεσαι στην Μπάρτσα αλλά και σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η Μπάρτσα δίνει πάντα ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι διαφορετική..."

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Μουκοκό: Περιοδικό αποκαλύπτει πιστοποιητικό γέννησης που δείχνει την πραγματική του ηλικία

Μπάγερν: "Δένει" για πολλά χρόνια το μεγάλο αστέρι της

Γιουνάιτεντ: Ο Βέγκχορστ μετά την ενέργεια στο Άνφιλντ ανέβασε στόρι "απάντηση" στους οπαδούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK