Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

Τεράστια, επικών διαστάσεων νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο ¨"Εμιρέιτς". Οι "ερυθρόλευκοι" έριξαν στο καναβάτσο την Αρσεναλ επικρατώντας με 3-2 και απαντώντας άμεσα στα δύο γκολ των "κανονιέρηδων". Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην ιστορία του επί αγγλικού εδάφους στην 13η απόπειρα!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

Η εικόνα του αγώνα

Ο Σίλβα άρχισε το ματς έχοντας στην 11άδα τον Σαλίνο αλλά στη θέση του Μαζουακού (αριστερό μπακ). Ηταν μία κίνηση που ήθελε να προσδώσει περισσότερη ταχύτητα και μεγαλύτερη βοήθεια στους (αργούς) στόπερ του Ολυμπιακού.

Το σχέδιο, τουλάχιστον, κατά το πρώτο ημίχρονο δούλεψε. Αν εξαιρέσει κανείς τις φάσεις του 10' και του 12', κατά τις οποίες η άμυνα των "ερυθρόλευκων" είχε κακή αντίδραση στο λεγόμενο τρανζίσιον, ο Ολυμπιακός στο υπόλοιπο διάστημα δεν απειλήθηκε. Και διαπιστώνοντας ότι δεν κινδυνεύει άμεσα, από το 20' και μετά βγήκε πιο μπροστά στο γήπεδο κερδίζοντας μέτρα.

Η Αρσεναλ δεν περίμενε την αντίδραση και προφανώς αιφνιδιάστηκε κάτι που άλλωστε φάνηκε και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού. Στο πρώτο (33') η αγγλική άμυνα κόλλησε στην κομπίνα των Πειραιωτών από το κόρνερ και ο Πάρντο έγραψε το 0-1. Στο δεύτερο (40') ο Οσπίνα ούτε καν περίμενε ότι ο Φορτούνης θα έστελνε την μπάλα κατευθείαν μέσα από κόρνερ. Συνέβη όμως και ο Κολομβιανός πορτιέρο έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.

Στο μεσοδιάστημα (35') η Αρσεναλ είχε ισοφαρίσει στη μοναδική φάση κατά την οποία η βραδύτητα των στόπερ του Ολυμπιακού "αποκαλύφθηκε". Ο Γουόλκοτ έκανε με σχετική ευκολία το 1-1 (πριν ο Ολυμπιακός προκαλέσει και πάλι εμφράγματα).

Η είσοδος στο ματς του Φινμπόγκασον στη θέση του Ιντέγε δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας για τον Ολυμπιακό ο οποίος προκαλούσε την Αρσεναλ: "Παίξε για να με κερδίσεις". Οι Αγγλοι το πάλεψαν το πράγμα αλλά η πυκνή αμυντική γραμμή των Πειραιωτών δεν είχε σημαντικά προβλήματα μέχρι το 60'.

Από το 60' και μετά η Αρσεναλ έκανε τρεις πολύ καλές τελικές (η διπλή ευκαιρία των Αγγλων στο 61' είναι για σήμα τηλεοπτικής), βρήκε την ισοφάριση με την κεφαλιά του Αλέξις στο 65' και...μαντέψτε τι έγινε μετά! Πριν καν προλάβει να οργανωθεί αμυντικά η ομάδα του Βενγκέρ, ο Πάρντο έδωσε ασίστ στον Φινμπόγκασον που έγραψε το 2-3! Ανεπανάληπτο! Τρία γκολ για τον Ολυμπιακό με τέσσερις τελικές στο τέρμα.

Η Αρσεναλ στη συνέχεια πήρε την μπάλα και πάλι στα πόδια της, όμως το μομέντουμ του ματς μετά από τέτοια εξέλιξη άνηκε ξεκάθαρα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Ναι μεν οι Αγγλοι πίεσαν αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε ώριμα σε κάθε περίπτωση κλείνοντας όλους τους χώρους μπροστά από την εστία του Ρομπέρτο. Η μεγάλη νίκη ήταν γεγονός!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

MVP

Η φινέτσα του Κώστα Φορτούνη ξεδιπλώθηκε πάνω στο τερέν του "Εμιρέιτς" κυρίως κατά το πρώτο ημίχρονο. Ηγετική μορφή ο μέσος του Ολυμπιακού σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Πάρντο και ουσιαστικά ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το δεύτερο αφού με το μαεστρικό του χτύπημα κόρνερ ανάγκασε τον Οσπίνα να βάλει την μπάλα μέσα στην εστία του. Με μία λέξη: εξαιρετικός.

Αδύναμος Κρίκος

Η άμυνα της Αρσεναλ συνελήφθη ουκ ολίγες φορές και κοιμώμενη και αδιάβαστη. Δύο γκολ από στημένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμη στο δεύτερο ενώ είχε γίνει μόλις το 2-2 και υποτίθεται ότι και οι 11 ήταν πίσω από την μπάλα. Μεσιέ Αρσέν εκτέθηκες ανεπανόρθωτα.

Σχόλιο

Δεν χωρά καμία αμφιβολία. Είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού, σε έδαφος μάλιστα που μέχρι σήμερα ήταν εντελώς αφιλόξενο για τους Πειραιώτες (12 ήττες σε ισάριθμα ματς). Μία νίκη μάλιστα χορταστική, με τρία γκολ, πειστική που αποτέλεσε προιόν σχεδίου και προπονητικής στόχευσης. Ο Σίλβα, ως καλός προπονητής, ανέδειξε τα προτερήματα της ομάδας του κρύβοντας παράλληλα τα μειονεκτήματα σχεδόν με άψογο τρόπο.

Οι συνθέσεις

Αρσεναλ: Οσπίνα, Μπελερίν (85' Κάμπελ), Κοσιενλί (56' Μερτεσάκερ), Γκάμπριελ, Γκιμπς, Καθόρλα, Κοκλέν (60' Ράμσεϊ), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Αλέξις, Γουόλκοτ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο, Φορτούνης (86' Βούρος), Σεμπά (72' Ερνάνι), Πάρντο, Ιντέγε (46' Φινμπόγκασον).

Το γκολ του Πάρντο

Το γκολ του Γουόλκοτ

Το γκολ του Φορτούνη

Το γκολ του Αλέξις

Το γκολ του Φινμπόγκασον

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα tweets για το Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Σίλβα: "Αξίζαμε τη νίκη γιατί δουλέψαμε πολύ"

Οι αποκρούσεις του Ολυμπιακού πάνω στη γραμμή

Ο ξένος Τύπος για το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Το live του αγώνα

20:42
Καλησπέρα σας. Η Άρσεναλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο "Emirates", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.
20:43
Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:45.
20:44
Οι "κανονιέρηδες" προέρχονται από την ήττα της πρεμιέρας στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντίναμο (2-1), ενώ και ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (0-3).
20:45
Ο Αρσέν Βενγκέρ αντιμετωπίζει κάμποσα προβλήματα σήμερα, καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Ζιρού αλλά και τους τραυματίες Γουίλσιρ, Γουέλμπεκ, Φλαμινί, Ροσίτσκι. Αμφίβολος είναι ο Αρτέτα, 
20:47
Ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μιλιβόγεβιτς (εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του), ενώ Ντομίνγκες και Ντα Κόστα προέρχονται από τραυματισμούς και δεν είναι έτοιμοι για 90 λεπτά παιχνιδιού σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.
20:47
Στις προηγούμενες 12 επισκέψεις τους στο Νησί, οι Πειραιώτες μετρούν ισάριθμες ήττες με τέρματα 3 υπέρ και 37 κατά.
20:48
Η εντεκάδα της Άρσεναλ μέσω του επίσημου λογαριασμού των Λονδρέζων στο Twitter:
20:50
Οσπίνα, Μπελερίν, Κοσιελνί, Γκαμπριέλ, Γκιμπς, Κοκελέν, Καθόρλα, Εζίλ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Αλέξις Σάντσες και Γουόλκοτ οι επιλογές του Βενγκέρ.
20:53
Σε αναμονή της ανακοίνωσης της αρχικής ενδεκάδας του Ολυμπιακού.
20:56
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Ρομπέρτο, Μποτία, Ομάρ, Σιόβας, Σαλίνο, Φορτούνης, Κασάμι, Καμπιάσο, Πάρντο, Σεμπά, Ιντέγε.
20:57
H ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο , Φορτούνης,Σεμπά, Πάρντο, Ιντέγε. 
20:58
Εκτός ενδεκάδας είναι ο Αρτούρ Μαζουακού.
20:59
Εδώ και η ενδεκάδα από τον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού, στο twitter:
21:01
Η άποψη του "Emirates" εκ του εσωτερικού του:
21:06
O Σαλίνο θα καλύψει το αριστερό αμυντικό άκρο του Ολυμπιακού.
21:08
Νωρίτερα για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του UEFA Youth League, οι Νέοι του Ολυμπιακού ηττήθηκαν με σκορ 3-2 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Μανθάτης και Ανδρούτσος οι σκόρερ των "ερυθρολεύκων".
21:13
Η προθέρμανση του Ισπανού γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ.
21:16
Η εικόνα έξωθεν του γηπέδου, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση:
21:16
Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ήταν ο μόνος που στο σημερινό του κείμενο στο Contra.gr έγραφε για τον Σαλίνο αριστερό μπακ. Διαβάστε τι είχε γράψει χαρακτηριστικά.
21:18
Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στους "ερυθρόλευκους" και στο Λονδίνο:
21:22
Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube για τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς που βρίσκονται στο Λονδίνο για να στηρίζουν την ομάδα τους:
21:29
Μένουν περίπου 15 λεπτά μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
21:31
O Μπας Νάιχαους όταν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα κι όπως δήλωσε στο βρετανικό Τύπο αυτός ο ορισμός ήταν η ανταμοιβή του για τις καλές διαιτησίες του την περυσινή σεζόν.
21:32
Ολλανδός στην καταγωγή, ο Νάιχαους.
21:33
Βοηθοί του ο Ρομπ φαν ντε Φέν και ο Σαρλ Σχάαπ. Συμπατριώτες του, όπως κι ο τέταρτος Μάριο Ντικς.
21:34
Επιστρέφουμε σε ρυθμούς... προθέρμανσης. Αυτή τη φορά από την Άρσεναλ. Και το βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter:
21:36
Αρχηγός ο Σάντι Καθόρλα. Όπως βλέπετε, όλα είναι έτοιμα στα αποδυτήρια της Άρσεναλ:
21:38
Εντυπωσιακό από κάθε όψη το "Emirates". Έστω κι αν η φωτογραφία είναι περίπου μία ώρα πριν:
21:39
Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 πως ο Ολυμπιακός έχει ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο καθώς η Άρσεναλ δεν είναι φέτος τόσο δυνατή.
21:40
Ευκαιρία για μια σύντομη συνομιλία ανάμεσα στον Ρομπέρτο και τον Καθόρλα. Συμπατριώτες, εξάλλου.
21:42
Βγαίνουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για την ανάκρουση του ύμνου της διοργάνωσης
21:42
Αυτό που λέγαμε πριν για την παράδοση:
21:44
Οι κάμερες και τα φλας εστιάζουν στον Αλέξις Σάντσες. Ειδικά μετά την εκπληκτική του απόδοση, κόντρα στη Λέστερ.
21:46
1' Σέντρα στο ματς, στο "Emirates".
21:47
Στους 14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στο Βόρειο Λονδίνο, στο 67% η υγρασία.
21:48
Στα πόδια της Άρσεναλ η μπάλα, σ' αυτά τα πρώτα δευτερόλεπτα.
21:49
4' Έξυπνη πάσα προς τον Μπεγιερίν, ακόμη πιο έξυπνη η ταχύτατη έξοδος του Σιόβα που προλαβαίνει τον Ισπανό.
21:50
Σε θέση αριστερού μπακ ο Σαλίνο, έχει μπροστά έναν συμπατριώτη του. Τον Σεμπά.
21:52
5' Φάση με καλές προϋποθέσεις για τον Ολυμπιακό, η σέντρα του Ομάρ μετά την προώθησή του απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Άρσεναλ.
21:53
Περίπου 3.000 είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο "Emirates". Ακούγονται πολύ και δυνατά.
21:55
9' Ο Κασάμι έκανε ένα άστοχο σουτ, ο Ιντέγιε έγινε αποδέκτης της μπάλας πριν τον ανακόψουν οι αμυντικοί της Άρσεναλ. Κέρδισαν το κόρνερ οι "ερυθρόλευκοι"¨.
21:56
10' Ευκαιρία για την Άρσεναλ! Μετά το κόρνερ, πέντε παίκτες της Άρσεναλ βγήκαν στην αντεπίθεση. Ο Τσάμπερλεϊν και υπό την επιτήρηση του Σαλίνο, σούταρε από τα δεξιά. Η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Ρομπέρτο.
21:59
11' Διαδοχικές ευκαιρίες για Ολυμπιακό κι Άρσεναλ. Ο Ιντέγιε βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι, ωστόσο δεν πρόλαβε την μπάλα από τη σέντρα μετά το φάουλ του Φορτούνη. Στη συνέχεια και την εξέλιξη της αντεπίθεσης, ο Γουόλκοτ βρέθηκε από τα δεξιά, αλλά το σουτ δεν ήταν πρόβλημα για τον Ρομπέρτο.
21:59
Σ' αυτές τις δύο φάσεις, κατέστη εμφανές ότι εάν βρει χώρο, η Άρσεναλ είναι επικίνδυνη.
22:02
Σεμπά και Εζίλ ίπτανται για να διεκδικήσουν την μπάλα:
22:04
H Μπάγερν την ίδια ώρα νικά με 1-0 την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για το άλλο ματς του ομίλου.
22:06
Κι ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ζει με τη δική του αγωνία το ματς:
22:07
22' Κακή επιλογή του Σεμπά από τα αριστερά, μετά την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Φορτούνη.
22:08
23' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης επιχειρεί το σουτ με το αριστερό. Η μπάλα είχε πορεία προς τα έξω, ο Οσπίνα έπεσε για καλό και για κακό.
22:09
Η Μπάγερν προηγείται με 3-0 ήδη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, στο Μόναχο.
22:12
Ο Σιόβας διεκδικεί την μπάλα από τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.
22:14
28' Καλές οι περισσότερες κινήσεις του Κώστα Φορτούνη στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργεί προβλήματα στους προσωπικούς αντιπάλους του, που έχουν αναλάβει την επιτήρησή του.
22:15
Ο Πάιτιμ Κασάμι έχει πολύ δουλειά στο χώρο της μεσαίας γραμμής:
22:18
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Με τον Πάρντο. 
22:19
Το κόρνερ εκτελέστηκε προς τα έξω. Παραλήπτης της μπάλας, ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός χωρίς δεύτερη σκέψη κάνει το σουτ. Η μπάλα βρίσκει στον Τσάμπερλεϊν, η μπάλα αλλάζει πορεία. Ο Νταβίντ Οσπίνα αιφνιδιάζεται και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
22:21
35' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ! Από τον Γουόλκοτ! Ο Αλέξις Σάντσες βγάζει στον Γουόλκοτ, ο οποίος καλύπτεται από τον Σιόβα. Ο Άγγλος από τα αριστερά κάνει το σουτ, ο Ρομπέρτο αντιδρά άσχημα. Η μπάλα φεύγει κάτω από τα χέρια του και καταλήγει στα δίχτυα.
22:22
Γρήγορη, άμεση, η απάντηση της Άρσεναλ στο γκολ του Πάρντο. 
22:24
Ο πανηγυρισμός Σαλίνο και Πάρντο, στο γκολ του δεύτερου:
22:26
40΄' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 
22:27
 Ο Φορτούνης εκτελεί απευθείας το κόρνερ από τα αριστερά. Η μπάλα παίρνει φάλτσα, ο Οσπίνα υποπίπτει σε λάθος, χάνει την μπάλα, αυτή περνάει στη γραμμή. Ο Ολυμπιακός ανακτά το προβάδισμα.
22:28
43' Εξαιρετική η εκτέλεση του Φορτούνη, τραγική η αντίδραση του Κολομβιανού γκολκίπερ.
22:29
44' Κίτρινη κάρτα στον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός διαμαρτυρήθηκε έντονα σε έναν εκ των Ολλανδών βοηθών διαιτητών.
22:30
45' Κίτρινη κάρτα στον Γκαμπριέλ Παουλίστα. Για επικίνδυνη προβολή πάνω στον συμπατριώτη του, Σεμπά.
22:31
Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων, διανύουμε το πρώτο εξ' αυτών.
22:33
Άλλος ένας πανηγυρισμός από το πρώτο γκολ. Αυτό του Πάρντο:
22:34
O Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στο Λονδίνο, επί της Άρσεναλ. Ο Πάρντο άνοιξε το σκορ για τους "ερυθρόλευκους", ο Γουόλκοτ ισοφάρισε μετά από δύο λεπτά. Αλλά χάρη στη φάση του ματς, ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Με τον Φορτούνη να εκτελεί απευθείας τον κόρνερ και τον Οσπίνα να υποπίπτει σε απίστευτο λάθος.
22:34
O Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στο Λονδίνο, επί της Άρσεναλ. Ο Πάρντο άνοιξε το σκορ για τους "ερυθρόλευκους", ο Γουόλκοτ ισοφάρισε μετά από δύο λεπτά. Αλλά χάρη στη φάση του ματς, ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Με τον Φορτούνη να εκτελεί απευθείας τον κόρνερ και τον Οσπίνα να υποπίπτει σε απίστευτο λάθος.
22:38
Το 0-1 από τον Πάρντο:
22:39
To 1-1 από τον Γουόλκοτ:
22:40
To 1-2 από τον Φορτούνη:
22:45
Aυτά που μας "έμειναν" από το πρώτο ημίχρονο, ήταν τα δυο ΓΚΟΛ του Ολυμπιακού στο Λονδίνο και το νέο εκπληκτικό spot του stoiximan.gr!
22:47
Έχουν βγει οι παίκτες της Άρσεναλ για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
22:47
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φινμπόγκασον περνά στη θέση του Ιντέγιε
22:48
46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.
22:49
Ο πανηγυρισμός του Φορτούνη στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού:
22:50
Αναμενόμενο είναι να εντείνει την πίεσή της η Άρσεναλ, στο δεύτερο ημίχρονο.
22:51
Η Μπάγερν προηγείται με 4-0 της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο άλλο ματς του ομίλου. 
22:52
50' Πρώτη προσπάθεια από τον Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός δοκιμάζει το πόδι του, αλλά η εκτέλεση ήταν άστοχη. Μακριά, άουτ, η μπάλα.
22:55
Ο Μάρκο Σίλβα δίνει οδηγίες στον Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές του Πορτογάλου:
22:56
53' Σε χαμηλά επίπεδα η απόδοση του Σάντι Καθόρλα, Credit στα αμυντικά χαφ των "ερυθρολεύκων" που τον έχουν απομονώσει.
22:57
54' Δυνατό σουτ του Κασάμι. Ο Ελβετός επιχερεί το σουτ με το αριστερό, ο Οσπίνα αυτή τη φορά δε λαθεύει στην εκτίμησή του.
22:58
Πάμε να δούμε μερικά στατιστικά:
22:58
O Ολυμπιακός έχει 64% ευστοχία στις πάσες, η Άρσεναλ 77%.
22:59
56' Αλλαγή για την Άρσεναλ. Ο Κοσιελνί αποχωρεί αναγκαστικά (λόγω τραυματισμού). Τη θέση του παίρνει ο εορτάζων Περ Μέρτεζακερ. 
23:01
O Κώστας Φορτούνης είναι ο πρώτος παίκτης που σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο Champions League μετά το 2001. Στις 6 Μαρτίου το είχε κάνει, ο Κλαούντιο Λόπες με τη φανέλα της Λάτσιο.
23:02
60' Αλλαγή για την Άρσεναλ. Αποχωρεί ο Κοκελέν, εισέρχεται ο Άαρον Ράμσεϊ.
23:04
61΄ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΣΗ! Ο Ολυμπιακός αρνείται να δεχθεί άλλο γκολ. Ο Μποτία προλαβαίνει την παρέμβαση του Ράμσεϊ, ο Ρομπέρτο νικά τον Μέρτεζακερ και ο Ομάρ με το κεφάλι απομακρύνει αυτό του Καθόρλα.
23:05
62' Ο Γουόλκοτ, πιο κινητικός παίκτης της Άρσεναλ, περνά όλη την αριστερή "ερυθρόλευκη" πτέρυγα αλλά παραδίνεται στο μαρκάρισμα του Σιόβα.
23:07
64' Σουτ του Καθόρλα, ο Ρομπέρτο είναι έτοιμος κι απομακρύνει με γροθιές. Η Άρσεναλ εντείνει την πίεση, αναμενόμενο άλλωστε.
23:08
65' Κίτρινη κάρτα στον Ρομπέρτο. Ο Ρομπέρτο προσπαθεί να ροκανίσει κατά μερικά δευτερόλεπτα τον υπολειπόμενο χρόνο. 
23:09
66' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ! Ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται μόνος στο κέντρο της άμυνας και ισοφαρίζει για την Άρσεναλ.
23:10
67' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
23:11
Ο Καμπιάσο υποδέχεται την μπάλα έξω από την περιοχή, "σκάβει" στα δεξιά για τον Πάρντο εκείνος γυρίζει στο κέντρο της άμυνας και ο Φινμπόγκασον, προλαβαίνει τον Οσπίνα και δίνει ξανά προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
23:11
Απίστευτη εξέλιξη, απίστευτο ματς. 
23:12
69' Σουτ του Φορτούνη, στην αγκαλιά του Οσπίνα. Ο Ερνάνι ετοιμάζεται κι αυτός να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.
23:14
Όλοι έχουν μερίδιο σ' αυτή τη εκπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Όχι μόνον οι σκόρερ. Ρομπέρτο και Ομάρ αλληλοσυγχαίρονται.
23:16
73' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Σεμπά, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις, δίνει τη θέση του σ' ένα άλλο θερινό μεταγραφικό απόκτημα. Τον Ερνάνι.
23:17
74' Εξαιρετική ομαδική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού. Εκθέτει σε οφσάιντ τον Εζίλ.
23:18
75' Κίτρινη κάρτα στον Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός μαρκάρει άκομψα τον Σάντι Καθόρλα.
23:18
76' Κίτρινη κάρτα και στον Εστέμπαν Καμπιάσο. Για χέρι, χωρίς πρόθεση από τον Αργεντινό χαφ. Αυστηρή η απόφαση του Σουηδού.
23:19
Το 2-2 από τον Αλέξις Σάντσες:
23:20
77' Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Εζίλ, ακόμη πιο εκπληκτική η απόκρουση του Ρομπέρτο. Ο Ισπανός κρατά "ζωντανό" τον Ολυμπιακό.
23:21
Και το 2-3 από τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον:
23:22
Στο 77ο λεπτό την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Φορτούνης, στο 78ο ο Εζίλ.
23:23
80' Σουτ, κακό, του Ράμσεϊ.
23:24
Ο πανηγυρισμός του Ισλανδού μετά το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, ενδεικτικός:
23:26
83' Φάουλ για την Άρσεναλ. Με κύριο μοχλό τις στημένες φάσεις οι "gunners" προσπαθούν να φθάσουν στην ισοφάριση.
23:28
85'  Ευκαιρία για την Άρσεναλ. Ο Σάντσες πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ.
23:29
86' Αλλαγή για την Άρσεναλ. Ο Μπεγιερίν δίνει τη θέση του σ' έναν πρώην "ερυθρόλευκο", τον Τζόελ Κάμπελ.
23:29
87' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Πραξιτέλης Βούρος κάνει ντεμπούτο στο Champions League, περνά στη θέση του Κώστα Φορτούνη.
23:30
88' Απόκρουση του Ρομπέρτο, εκπληκτική. Ο Ισπανός είναι εξαιρετικός.
23:31
Κι επειδή μιλάμε για Ρομπέρτο... δείτε την τριπλή χαμένη ευκαιρία της Άρσεναλ:
23:32
90' Κόρνερ κερδίζει η Άρσεναλ. Αντέχει ο Ολυμπιακός!
23:33
Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων, διανύουμε το πρώτο.
23:34
91' Ο Γουόλκοτ βγαίνει στην αντεπίθεση. Ο Σιόβας είναι ακόμη μία φορά αποτελεσματικός.
23:35
Η Άρσεναλ πολιορκεί τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι συμπαγείς. Μένουν λίγα δευτερόλεπτα.
23:36
Ένα ακόμη λεπτό καθυστερήσεων. 
23:37
Τέλος της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός νικά με 3-2 εκτός έδρας την Άρσεναλ!!!!!
23:40
Με σκόρερ τους Πάρντο, Φορτούνη και Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός δραπετεύει με τη νίκη από το Λονδίνο. Νικά την Άρσεναλ. φθάνει τους 3 βαθμούς όσους και η Ντίναμο Ζάγκρεμπ την οποία και υποδέχεται την επόμενη (3η) αγωνιστική.
23:41
Αυτό είναι το γκολ που δίνει τη νίκη στον Ολυμπιακό. Το γκολ του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.
23:42
Κασάμι,Καμπιάσο και Πάρντο έκαναν τα περισσότερα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.
23:49
Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας live την εξέλιξη της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK