Άρσεναλ: Ποδοσφαιριστής την "σνόμπαρε" τον χειμώνα και είναι έτοιμος για δεύτερη "χυλόπιτα"

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ παρά τις προτάσεις της Άρσεναλ εξέφρασε ο μέσος της ισπανικής ομάδας, Μάρτιν Ζουμπιμέντι.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Wednesday, March 1, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής ήθελε η Άρσεναλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δίνοντας γη και ύδωρ προκειμένου να κάνει δικό της τον Μοϊσές Καϊσέδο της Μπράιτον.

Παρά την πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ το deal δεν ολοκληρώθηκε με την Άρσεναλ να μην αγοράζει κάποιον ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση στη χειμερινή περίοδο.

Πλην του Καϊσέδο, ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον οι "Κανονιέρηδες" είναι ο Μάρτιν Ζουμπιμέντι της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εξαργύρωσε με τις φετινές του εμφανίσεις την κλήση του στην εθνική ομάδα και κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον συνέδεσαν με τους πρωτοπόρους της Premier League λέγοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσει από την Σοσιεδάδ.

"...Είπα στον μάνατζερ μου ότι δεν ήθελα να ακούσω τίποτα, ειδικά τον χειμώνα. Το να αφήσω στην άκρη τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη σεζόν που διανύουμε θα ήταν παράλογο. Εδώ είμαι πολύ χαρούμενος, Ανυπομονώ να έχω ένα εξίσου ήσυχο καλοκαίρι..."

Ο Ζουμπιμέντι πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 40.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ντέλε Άλι "χάθηκε" αλλά γεννήθηκε μία φιλιά ανάμεσα στις δύο εντυπωσιακές πρώην του

Παρί: Παρά τα σενάρια, μένει για να πάρει το UCL ο "παλιός" της ομάδας

Πρώην wonderkid της Μπάρτσα "κρέμασε" τα παπούτσια του και πλέον στρέφεται σε νέο άθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK