Παρί: Παρά τα σενάρια, μένει για να πάρει το UCL ο "παλιός" της ομάδας

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί προκειμένου να κατακτήσει το Champions League εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Μάρκο Βεράτι.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, ο Μάρκο Βεράτι μετά από τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι από τον σύλλογο.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση με τους Άγγλους, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος στην ομάδα του Παρισιού, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα

"...Είμαι χαρούμενος στη Γαλλία. Είναι όνειρο μου να κατακτήσω το Champions League με αυτή την ομάδα. Στο μέλλον στην Ιταλία; Ποιος ξέρει. Αυτή τη στιγμή θέλω να παλέψω με την Παρί..."

Θυμίζουμε, ότι ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί της οποίας είναι μέλος από το 2012.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην wonderkid της Μπάρτσα "κρέμασε" τα παπούτσια του και πλέον στρέφεται σε νέο άθλημα

Μουρίνιο: Οι δύο όροι για να μην πει το "αντίο"

Μπαρτσελόνα: Είδε το Clasico, πανηγυρίσε και... ζήτησε να γυρίσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK