Άρσεναλ: "Τρίβει" τα χέρια του ο Αρτέτα με τον δανεικό που έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μικέλ Αρτέτα για την εμφάνιση του Νταβίντ Ράγια στο μεγάλο ντέρμπι της Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures to players during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at Emirates stadium in London, Sunday, Sept. 3, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Μικέλ Αρτέτα για την εμφάνιση του Νταβίντ Ράγια στο μεγάλο ντέρμπι της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League.

Ο Ισπανός κόουτς ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ο Ράγια για άλλη μία φορά ήταν εξαιρετικός και έχει την ικανότητα να κατανοεί και να αντιλαμβάνεται το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

"... Ο Ντέιβιντ Ράγια ήταν εξαιρετικός. Αγαπώ τους παίκτες με θάρρος και ο Νταβίντ το έχει. Μπορεί να κάνει λάθος μία ή δύο πάσες αλλά του ζητώ να σταματήσει την μπάλα όταν χρειάζεται, να έχει καθαρό μυαλό αλλά και την κατανόηση για να καταλάβει και να προκαλέσει τον αντίπαλο. Το έκανε με τον καλύτερο τρόπο..."

Θυμίζουμε πως ο Ράγια έχει αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Μπρέντφορντ αλλά στο deal υπάρχει οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ πλέον φαίνεται πως βρίσκεται στην ιεραρχία πάνω από τον Ράμσντεϊλ αφού έχει πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ στις έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις των "Κανονιέρηδων".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Οι "μπλε" κάνουν τεράστια ενέργεια για χάρη του "βιονικού" Τιάγκο Σίλβα

Η Μπάγερν προλαβαίνει τους μνηστήρες και καταθέτει πρόταση ανανέωσης σε αναγεννημένο αστέρι της

Μπράιτον: Ο Ντε Ζέρμπι μας έδειξε τα δύο επόμενα μεγάλα ταλέντα των "Γλάρων"

News 24/7

24MEDIA NETWORK