Ασημένιος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η RIST HELLAS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την RIST HELLAS, αποκλειστικού αντιπροσώπου ευρείας σειράς fashion και high-end brands στο χώρο της ωρολογοποιίας και των κοσμημάτων υψηλής αισθητικής, για την Ελλάδα και την Κύπρο, ως Silver Partner.

Ασημένιος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η RIST HELLAS
PAOK RIST HELLAS

Η RIST HELLAS, μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας, στοχεύει στην ανάδειξη των σημαντικότερων brands της, όπως τα TW STEEL, Oris, Armani καιFossil.

Ηπρωτοπόρα συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚσηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής εξωστρέφειας για την εταιρεία, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίαςτης στα ανδρικά κοινά.

Σχετικά με αυτή τη συνεργασία ο CEO της RIST HELLAS Βασίλης Τοτόλης δήλωσε: "Είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με έναν από τους ιστορικότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας με πιστούς φίλους σε όλη την Επικράτεια", ενώ, συμπλήρωσε:

"Η χορηγική συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί την απαρχή μιας συνολικότερης στρατηγικής επικοινωνίας με τα ανδρικά κοινά, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αναδείξουμε τα προϊόντα μας αλλά και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους".

.Περισσότερες πληροφορίες για τη RIST HELLAS: www.rist.gr

24MEDIA NETWORK