Άσο ημίχρονο, διπλό τελικό βλέπει ο Ράμος στην υπόθεση Εμπαπέ

Την πεποίθησή του ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πολύ χαρούμενος στο Παρίσι εξέφρασε ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

PSG's Kylian Mbappe, right, celebrates with teammate PSG's Sergio Ramos after scoring his side's opening goal during the French League One soccer match between Strasbourg and Paris Saint-Germain at Stade de la Meinau stadium in Strasbourg, eastern France, Friday, April 29, 2022. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Οι δύο σούπερ σταρ της Παρί δίπλα δίπλα AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Ισπανός στόπερ, Σέρχιο Ράμος ο οποίος διανύει τη δεύτερή του σεζόν στην ομάδα του Παρισιού, είναι αρκετά κοντά με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Έτσι σε σχετικές δηλώσεις που έκανε στο Canal Plus για το θέμα των τελευταίων ημερών είπε πως " ...το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι ο Κιλιάν είναι καλός μου φίλος και από όσο γνωρίζω είναι πολύ χαρούμενος στο Παρίσι..."

Συμπλήρωσε μάλιστα πως είναι αρκετά περίεργο να ισχύουν οι φήμες για τάσεις φυγής αφού το περασμένο καλοκαίρι ο Γάλλος σταρ υπέγραψε "βασιλικο" συμβόλαιο για να παραμείνει στην ομάδα του Κελαϊφί. Ο Ράμος είναι ο πρώτος από το "στρατόπεδο" της Παρί που τοποθετείται δημόσια για το θέμα Εμπαπέ.

Διαβάστε περισσότερα

Η εκδίκηση του Τότι: Κρατάει τις πανάκριβες τσάντες της Ίλαρι μέχρι να του επιστρέψει τα ρολόγια του

Ο Καμπίπ απελευθερώνει το επόμενο "κτήνος" του UFC για να γίνει πρωταθλητής

Η Πιλάρ Ρούμπιο λέει πως κάνει κάθε μέρα σεξ με τον Σέρχιο Ράμος και γκρεμίζει το Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK