Ασπρόπυργος-Άρης 3-4

Μετά κόπων και βασάνων ο Άρης νίκησε 4-3 τον Ασπρόπυργο στη Φυλή και εξασφάλισε την παρουσία του στον επόμενο γύρο του κυπέλλου hellas online. Οι "κίτρινοι" έμειναν τρεις φορές πίσω στο σκορ, αλλά με γκολ των Χαβίτο και Αμπρέου στο τελευταίο 15λεπτο πήραν το εισιτήριο για τους 16.

Ασπρόπυργος-Άρης 3-4
Ο Ασπρόπυργος έφερε σε τρομερά δύσκολη θέση το μεγάλο αντίπαλό του και έκανε τον Ιομάρ Μαζίνιο να... ιδρώσει. Ήδη από το 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα (αυτογκόλ του Πρίττα) και έκαναν τον Άρη να... τρέχει.

Η γρήγορη ισοφάριση από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία δεν έκαμψε το σθένοςτων γηπεδούχων, οι οποίοι στο 22’ ανέκτησαν τα ηνία στο σκορ με γκολ του Ξύδη. Ένα αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τα γκολ

10ο λεπτό

: Ο Ασπρόπυργος πήρε προβάδισμα με αυτογκόλ του Πρίττα.

16ο λεπτό: Ο Άρης ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία.

22ο λεπτό: Ο Ξύδης σκόραρε για τον Ασπρόπυργο μετά από σέντρα του Σαββίδη.

60ο λεπτό: Ο Αμπρέου ισοφάρισε για τον Άρη μετά από προσπάθεια του Γκρασιάν.

68ο λεπτό: Ο Ξύδης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ασπρόπυργο

78ο λεπτό: Ο Χαβίτο με ωραία ενέργεια ισοφάρισε για τον Άρη.

83ο λεπτό: Με κεφαλιά ο Αμπρέου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ασπρόπυργου

Η είσοδος των Γκρασιάν και Ναφτί έδωσε ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Άρη, ο οποίος με τον Αμπρέου να συνδέεται με τα δίχτυα στο 60’ έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση. Ωστόσο ο εφιάλτης του αποκλεισμού επανήλθε για τους παίκτες του Μαζίνιο, όταν στο 68’ ο Ξύδης, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο παιχνίδι, έκανε το 3-2 για τον Ασπρόπυργο, ο οποίος απείχε περίπου 20 λεπτά από το θαύμα.

Ευτυχώς για τον Άρη Χαβίτο και Αμπρέου πήραν την κατάσταση στα... πόδια τους. Ο ένας σκόραρε στο 78’ και άλλος στο 83’ ανατρέποντας το σκορ σ' ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε με τρόπο αναπάντεχο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αλήθεια είναι βέβαια πως ο Άρης πίεσε πολύ στο τέλος και εκμεταλλευόμενος την κούραση από την υπερπροσπάθεια των γηπεδούχων κατάφερε να δώσει συνέχεια στην πορεία του στη διοργάνωση.


Ασπρόπυργος: Μαρουλής, Χουστουλάκης, Κάτσος, Τσούπρος (58' Σπυρόπουλος), Κριαράς, Μποταϊτης, Ξύδης, Χαλιμούρδας, Ζαχαρόπουλος, Σαββίδης (70' Δημόπουλος), Μπραντάν (56' Καραμάνος)

Άρης: Πέσκοβιτς, Αράνο (79' Ντέιλι), Κουλουχέρης, Κόκε, Ρόβας (46' Ναφτί), Αμπρέου, Πίτου Γκαρσία, Χαβίτο, Ρομπέρζ, Φλάβιο, Πρίττας (46' Γκρασιάν)










News 24/7

24MEDIA NETWORK