Άστεγος και πάλι

Η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Ριζούπολης έπεσε στο κενό. Η απόφαση του μονομελούς δικαστηρίου ήταν να απορρίψει τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο κ. Αλαμάνος από πλευράς της ΠΑΕ, ωστόσο ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 20 Φεβρουαρίου.Mετά την απόφαση αυτή, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Αριστείδης Καμάρας, τόνισε: «Ηταν μια ηθική δικαίωση. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλαβαίνουν ότι όταν κάποιος χρησιμοποιεί το γήπεδο πρέπει να το συντηρεί κιόλας.

Άστεγος και πάλι
Η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Ριζούπολης έπεσε στο κενό. Η απόφαση του μονομελούς δικαστηρίου ήταν να απορρίψει τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο κ. Αλαμάνος από πλευράς της ΠΑΕ, ωστόσο ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 20 Φεβρουαρίου.

Mετά την απόφαση αυτή, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Αριστείδης Καμάρας, τόνισε: «Ηταν μια ηθική δικαίωση. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλαβαίνουν ότι όταν κάποιος χρησιμοποιεί το γήπεδο πρέπει να το συντηρεί κιόλας.

Οπως είναι γνωστό, από τις 5 Σεπτεμβρίου το γήπεδο της Ριζούπολης είναι διατεθειμένο στην ΕΠΑΕ για να το χρησιμοποιεί και να το παραχωρεί στον Απόλλωνα» και συνέχισε όσον αφορά τον αγώνα που διεξήχθη στον Βύρωνα: «Επειδή γράφονται πολλά ψέματα, πρέπει να τονίσουμε ότι ο κ. Αλαμάνος πήγε την ομάδα στον Βύρωνα και όχι στη Ριζούπολη με το παραχωρητήριο που κατέθεσε στην ΕΠΑΕ. Και κάτι ακόμα. Την ομάδα δεν την κάνει το γήπεδο. Δεν φταίνε τα χορτάρια, ούτε οι πέτρες. Φταίνε αυτοί που διοικούν».

News 24/7

24MEDIA NETWORK