ΑΣΤΕΡΑΣ - INTERWETTEN: Νέα χορηγική συνεργασία

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και Interwetten συνεχίζουν να αγωνίζονται μαζί και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

ΑΣΤΕΡΑΣ - INTERWETTEN: Νέα χορηγική συνεργασία

Η Interwetten θα είναι και φέτος ο Χρυσός Χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ και το σύγχρονο λογότυπό της θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η Interwetten, η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, αποτελεί σημαντικό συνεργάτη του ΑΣΤΕΡΑ και βασικό συμπαίκτη στις προσπάθειες της ομάδας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Γιώργος Μποροβήλος (Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ): "Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα χορηγική συνεργασία της ομάδας μας με την Interwetten. Μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια, ως κεντρικός χορηγός της Super League, έχει αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της και την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ η φετινή θα είναι η τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδος συνεργασίας με την Interwetten και το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία μας που έχουμε ως σύλλογος να δημιουργούμε σταθερές συνεργασίες. Η Interwetten είναι μια εταιρία με ξεκάθαρες αρχές, με όραμα και φιλοδοξίες, αλλά και με μεγάλη διάθεση προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνολικά στο ελληνικό αθλητισμό. Καλωσορίζουμε και φέτος την Interwetten και χαιρετίζουμε αυτή τη συνεργασία, με τη βεβαιότητα ότι θα έχει πολυεπίπεδα οφέλη και για τις δύο πλευρές".

Μάριος Λευκαρίτης (Διευθυντής Interwetten στην Ελλάδα): «Θέλω να εκφράσω την χαρά μου που για τρίτη σεζόν θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν ήταν άλλωστε και τόσο δύσκολη η ανανέωση με μια ομάδα που έχει αποδειχτεί ότι έχουμε κοινές αρχές, αλλά κυρίως κοινό όραμα. Τόσο με την κεντρική χορηγία στην SuperLeague, όσο και με την ενίσχυση των περιφερειακών δυνάμεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Interwetten επιθυμεί να βοηθήσει στο να γίνει πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν ενισχυθεί η περιφέρεια. Το νέο νομοθετικό πλαίσιο αδειοδότησης μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε το χορηγικό μας σχέδιο και μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε κοντά όχι μόνο στις ομάδες, αλλά και στην κοινωνία κάθε πόλης. Εύχομαι ο Αστέρας να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες του και η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια.»

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK