Ασύλληπτο τρολάρισμα από Νεϊμάρ στους παίκτες της Παρί

Ο Νεϊμάρ έζησε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του, όπως δήλωσε ο ίδιος και στη συνέχεια ξέσπασε με συνεχόμενα ποσταρίσματα στα social media τα οποία είχαν κυρίως στόχο τους παίκτες της Παρί.

Ασύλληπτο τρολάρισμα από Νεϊμάρ στους παίκτες της Παρί

Απόλυτος πρωταγωνιστής του θριάμβου της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1), ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος όπως δήλωσε, έζησε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του: Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω παίξει στην καριέρα μου. Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο κορυφαίες ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι καλή στιγμή για μας. Γνωρίζαμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και φτάσαμε στην ανατροπή", ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου μετά το ματς.

Δεν ήταν το ίδιο συγκρατημένος όμως στους λογαριασμούς του στα social media όπου τρόλαρε ασύλληπτα τους παίκτες της Παρί. Πήρε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Ραμπιό από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Παρίσι όπου υψώνει τέσσερα δάχτυλα, ενώ δίπλα του βρισκόταν ο Κουρζάβα που έκανε το σήμα της νίκης. Ο Νεϊμάρ πρόσθεσε τα δάχτυλα των παικτών βγάζοντας αποτέλεσμα... 6!

Ασύλληπτο τρολάρισμα από Νεϊμάρ στους παίκτες της Παρί

Ενώ στη συνέχεια ανέβασε την πανηγυρική φωτογραφία που έβγαλε με τους συμπαίκτες του γράφοντας: "Θα σέβεστε την ιστορία της Μπαρτσελόνα, το καταλάβατε;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK