Αθανασιάδης: "Δουλεύουμε για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά"

Στέφανος Αθανασιάδης και Φακούντο Περέιρα πήραν στα χέρια τους τα βραβεία του MVP και του "Best Goal" αντίστοιχα, για τον μήνα Νοέμβριο.

Αθανασιάδης: "Δουλεύουμε για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά"

Δύο από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν μέσα στον Νοέμβριο επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους. Συγκεκριμένα, οι Στέφανος Αθανασιάδης και Φακούντο Περέιρα παρέλαβαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα βραβεία του MVP και του "Best Goal" Νοεμβρίου, αντίστοιχα. Ο Κλάους, που σημείωσε τέσσερα γκολ στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δήλωσε:

"Είναι πάντα όμορφο ν’ αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου από τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και να ευχηθώ Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Χρειαζόμαστε όλοι μας λίγο ξεκούραση, σωματική και ψυχολογική για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια.

Είναι σημαντικό ότι κλείσαμε τη χρονιά στην πρώτη θέση, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια στο υπόλοιπο της σεζόν κι εμείς οφείλουμε να δείξουμε τη σοβαρότητα και τη σταθερότητα που χρειάζεται. Η επιτυχία θα είναι να κλείσουμε πρώτοι τη σεζόν και γι αυτό προσπαθούμε. Όλοι μέσα στην ομάδα δουλεύουμε για να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Και μέσα από τη δουλειά ελπίζουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Ο Φακούντο Περέιρα από τη μεριά του, που πήρε το βραβείο για το "Best Goal" του μήνα για το εντυπωσιακό βολέ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη, είπε: "Ηταν ένα πολύ όμορφο γκολ και το έκανε πιο όμορφο το που και πότε σημειώθηκε. Χαίρομαι που βοήθησα τον ΠΑΟΚ να πάρει μια σημαντική νίκη και ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος πως το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στη συνέχεια. Να σκοράρω και να συμβάλλω όπως μπορώ στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK