Τι έχει κάνει η Ρεάλ στην "πελάτισσα" Ατλέτικο δεν περιγράφεται...

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει και επίσημα όνομα. Ρεάλ Μαδρίτης. Η "βασίλισσα" τέσσερις συνεχόμενες σεζόν του έχει πάρει δυο φορές το τρόπαιο σε τελικό και τις άλλες δυο τον έστειλε... σπίτι του στη φάση των νοκ άουτ (VIDEOS)!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after a goal of his team during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Cristiano Ronaldo AP

Στα 47 του χρόνια ο Ντιέγκο Σιμεόνε, λογικά, θα καταφέρει κάποια στιγμή να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα αν θα είναι με την Ατλέτικο Μαδρίτης ή κάποια άλλη ομάδα δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο σίγουρο στην περίπτωση του είναι πως δεν θα το πετύχει αν βρει στο δρόμο του την Ρεάλ!

Η ιστορία τουλάχιστον αυτό έχει δείξει. Όχι μία και δυο φορές, αλλά τέσσερις! Συνεχόμενες!

ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ CR7

Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, η Ατλέτικο έχει φτάσει σε δυο τελικούς, μία φορά στους "4" και άλλη μία στους "8". Όλες έχουν ένα κοινό. Τον αντίπαλο. Την Ρεάλ Μαδρίτης. Η αρμάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει 100% επιτυχία κόντρα στον Τσόλο, ο οποίος βλέπει πλέον... εφιάλτες στα πορτογαλικά.

ΣΕΖΟΝ 2013 - 2014

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αφού ξεπέρασε τα εμπόδια των Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και βρέθηκε στον τελικό της Λισαβόνας με αντίπαλο την συμπολίτισσα Ρεάλ. Εκεί ένα γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 93' λεπτό έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και η "βασίλισσα" πήρε το τρόπαιο με τελικό σκορ 4-1.

ΣΕΖΟΝ 2014 - 2015

Ένα χρόνο μετά τη σπουδαία επιτυχία της, η Ατλέτικο πέρασε στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας στα πέναλτι νωρίτερα την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Σε δυο αγώνες κόντρα στην Ρεάλ είχαμε μόλις ένα, αλλά "χρυσό" γκολ, το οποίο πέτυχε, δυστυχώς για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, ο Τσιτσαρίτο στέλνοντας σπίτι του τον Αργεντινό τεχνικό.

ΣΕΖΟΝ 2015 - 2016

Ο Σιμεόνε πείσμωσε, έκλεισε τα αυτιά του στις προτάσεις των ομάδων που ήθελαν να τον πάρουν από την αγκαλιά της Ατλέτικο και την οδήγησε σε έναν ακόμα τελικό! Αφού απέκλεισε κατά σειρά Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, όλα έδειχναν πως ήρθε ο καιρός να σηκώσει επιτέλους την κούπα. Κόντρα στον... εφιάλτη της Ρεάλ, ωστόσο, έμεινε με την όρεξη.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και στη διαδικασία των πέναλτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάρισε την κούπα στην "βασίλισσα".

ΣΕΖΟΝ 2016 - 2017

Φτάσαμε και στο "σήμερα". Ο Τσόλο έκανε για ακόμα μία φορά την υπέρβαση και οδήγησε την Ατλέτικο μέχρι τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς για τον Αργεντινό τεχνικό, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Ατλέτικο με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο αν και πήγε για το θαύμα (προηγήθηκε με 2-0), τελικά γνώρισε τον αποκλεισμό.

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK