Ατλέτικο - Λεβερκούζεν: Το δράμα του Σιμεόνε, επέλεξε τη μοναξιά σ' ένα γεμάτο γήπεδο

Η κάμερα κατέγραψε τη συγκλονιστική αντίδραση του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από τον αποκλεισμό της Ατλέτικο. Ο προπονητής έμεινε μόνος του στο κέντρο του γηπέδου βαθιά σκεπτικός.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone walks after the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNAANDEZ

Το ποδόσφαιρο προσφέρει μοναδικές στιγμές, άπειρες συγκινήσεις και εικόνες που μένουν στην ιστορία. Κάτι τέτοιο έγινε το βράδυ της Τετάρτης (26/10) όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε πέναλτι σε νεκρό χρόνο κόντρα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν (σ.σ. τελικό αποτέλεσμα 2-2) με τον Γιανίκ Καράσκο να μην σκοράρει όπως και κανένας απ' αυτούς που πήραν το ριμπάουντ. Συνέπεια ο αποκλεισμός από την επόμενη φάση του Champions League. Το απόλυτο φινάλε που μπορεί να γίνει και ταινία.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαδρίτης έμειναν αποσβολωμένοι στο γήπεδο. Προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Οι φίλαθλοι της ομάδας την ίδια ώρα ακούνητοι από τις θέσεις τους έμειναν στις θέσεις τους και αποθέωσαν την ομάδα...

Το προσωπικό του δράμα απόρροια της "τρελής" εξέλιξης της ιστορικής αυτής αναμέτρησης έζησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός προπονητής αποστασιοποιήθηκε, επέλεξε τη μοναξιά μέσα σ' ένα γεμάτο γήπεδο. Μόνος στο κέντρο κοιτούσε παγωμένος, προσπαθούσε κι αυτός να καταλάβει πώς η Ατλέτικο έχασε την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδης στιγμή στη Μαδρίτη: Οι οπαδοί αποθεώνουν τους παίκτες της Ατλέτικο

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν: Μία τριετία εφιάλτης, έχει γίνει πελάτισσα των Βαυαρών

Άρσεναλ: Πακτωλό χρημάτων στον Αρτέτα για να φέρει δύο παικταράδες στο Λονδίνο τον Ιανουάριο

News 24/7

24MEDIA NETWORK