Άρσεναλ: Πακτωλό χρημάτων στον Αρτέτα για να φέρει δύο παικταράδες στο Λονδίνο τον Ιανουάριο

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει συμμαζέψει την Άρσεναλ και οι ευτυχισμένοι διοικούντες του κλαμπ αναμένεται να του δώσουν γενναίο μπάτζετ ώστε ο Ισπανός να εκπληρώσει την επιθυμία του να φέρει δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές το χειμώνα.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium, in London Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα άνοιξε την όρεξη των διοικούντων την Άρσεναλ AP

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της Premier League κι ο Μικέλ Αρτέτα ενώ βρισκόταν υπό αμφισβήτηση κατάφερε να φτιάξει την ομάδα τόσο όσο χρειάζεται για ν' ανοίξουν τ' αφεντικά τα ταμεία και του προσφέρουν πάνω από 60.000.000 ευρώ (ποσό που δεν δίνεται εύκολα στη χειμερινή μεταγραφική περιόδο) στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός προπονητής και πρώην παίκτης των "κανονιέρηδων" έχει κλειδώσει δύο στόχους και θα έχει στη διάθεσή του το βασικό όπλο, δηλαδή μπάτζετ, για να πείσει εκείνους και τις ομάδες του για να γίνουν μεταγραφές.

Οι δύο στόχοι του Αρτέτα

Νούμερο ένα στόχος του Αρτέτα φέρεται να είναι ο ταλαντούχος winger της Βιγιαρεάλ, Γέρεμι Πίνο. Ο 20χρονος που έχει γεννηθεί το 2002 αποτελεί σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο των Ισπανών οι οποίοι δεν τίθενται έτοιμοι να τον δώσουν αμαχητί. Θα ζητήσουν πολλά, ίσως και πάνω από 30.000.000 ευρώ.

Νούμερο δύο στόχος του Μικέλ είναι το κορυφαίο ταλέντο του ουκρανικού ποδοσφαίρου κι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες της Ευρώπης. Εννοείται πως αναφερόμαστε στον 21χρονο εξτρέμ της Σαχτάρ, Μικάιλο Μούντρικ (σ.σ. διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα του Contra.gr για τα μεγαλύτερα ταλέντα του ουκρανικού ποδοσφαίρου). Ο Ουκρανός εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και πάνω του έχουν πέσει όλα τα μεγάλα κλαμπ επιπέδου Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ατάραχος από το πρόστιμο μαμούθ, αγοράζει το πιο ακριβό σπίτι στην Πορτογαλία

Η θρυλική φανέλα του Αγκουέρο που ξέχασε στ' αποδυτήρια ο Μπαλοτέλι πωλείται πλέον χιλιάδες ευρώ

Φρενίτιδα, οι μεγάλοι της Ευρώπης απλώνουν εκατομμύρια για τον 16χρονο Έντρικ του Άμπελ Φερέιρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK