Ατλέτικο: Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Σοσιεδάδ για Ρόμπιν Λε Νορμάντ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ενισχυθεί σημαντικά στην άμυνα, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει επιλέξει τον Ρόμπιν Λε Νορμάντ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και πλέον οι δύο σύλλογοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές για το μέλλον του Ισπανού.

Spain's Robin Le Normand, right, reacts after scoring his team's first goal during the Euro 2024 group A qualifying soccer match between Spain and Georgia at Jose Zorrilla Stadium in Valladolid, Spain, Sunday, Nov. 19 23, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποφασίσει να ενισχυθεί σημαντικά όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι και για αυτόν το λόγο η διοίκηση και ο προπονητής, Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Ρόμπιν Λε Νορμάντ.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ εμφανίζεται ανοικτός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Μαδρίτη και πλέον η υπόθεση εξαρτάται επί της ουσίας από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο Ισπανικών συλλόγων. Το συμβόλαιο του Ρόμπιν προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 50 εκατομμυρίων, ωστόσο η Ατλέτικο θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον αποκτήσει με ένα μικρότερο ποσό.

Ο 27χρονος μέτρησε φέτος 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και οι εμφανίσεις του έπεισαν τους "Ροχιμπλάνκος" για την αξιοπιστία του. Ενδεικτικό είναι μάλιστα το γεγονός πως παρόλο που η Σοσιεδάδ τερμάτισε στην 6η θέση στην La Liga, εκείνη δέχθηκε λιγότερα τέρματα από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης, στατιστικό που μαρτυρά και την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας και την συμβολή του Ρόμπιν όντας βασικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK