Ο Ντάουντα είχε τη λύση για τον Ατρόμητο

Λίγο πριν ο προπονητής του τον κάνει αλλαγή ο Αμπιόλα Ντάουντα έγραψε το 1-0 και όρισε τη μοίρα της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΛ στο Περιστέρι. Επιστροφή στις νίκες για τους Περιστεριώτες.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, momentum που λέγαμε και στα ορεινά ελληνικά χωριά της ελληνικής επαρχίας. Τις στιγμές όμως τις διαμορφώνεις συχνά εσύ ο ίδιος με τον τρόπο που πορεύεσαι.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Ατρόμητος κυνήγησε το πεπρωμένο του με συνέπεια. Και ο Αμπιόλα Ντάουντα το ίδιο. Η υπομονή τους δοκιμάστηκε, τα νεύρα άρχισαν να τεντώνουν αλλά κάπου εκεί που οι σφυγμοί ανέβαιναν επικίνδυνα ο θεός του ποδοσφαίρου έδωσε τη λύση.

Κλέψιμο της μπάλας κοντά στην περιοχή της ΑΕΛ, αστραπιαίος συνδυασμός Μπρούνο-Ντικινί-Ντάουντα και γκολ του τελευταίου μ' ένα και μόνο άγγιγμα στην μπάλα. Ονειρο. Αλλά και κάρμα. Διότι ο Κάναντι είχε σηκώσει ήδη παίκτη για να κάνει αλλαγή τον Αφρικανό τον οποίο τελικά άφησε στο ματς μέχρι το τέλος.

Μιλώντας για Μπρούνο. Ο...σωσίας του Ουάρντα (και στο μαλλί) φαίνεται καλός παίκτης, από αυτούς που ο κόσμος γουστάρει να βλέπει στα γήπεδα. Εχασε το άχαστο βέβαια στο 53' (από τα δύο μέτρα πλάσαρε άουτ σε κενή εστία) αλλά αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Η ΑΕΛ περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου με μία σαφώς αμυντική τακτική. Και δεν δικαιώθηκε...

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (46' Μπρούνο), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς (73' Μάντσον), Ούμπιδες, Ντιγκινί, Βασιλακάκης, (88' Καρασαλίδης) Σάκιτς, Ντάουντα

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας (20' Κρίζμαν, 65' Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Λαγός, Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (75' Περόνε), Ναζλίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK