Ατρόμητος: "Καμία ΑΝΟΧΗ!"

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, κάνοντας λόγο για καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Περιστεριώτες καλούν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να θωρακίσει την ισονομία και ξεκαθαρίζουν ότι από δω και πέρα δεν θα ανεχθούν κανέναν να βλάπτει τα συμφέροντά τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

«Είμαστε από τις ομάδες που πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας και σίγουρα διανύουμε μια κακή περίοδο, αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Αυτό δεν νομιμοποιεί όμως κανέναν Τσαμούρη, κανέναν Φωτιάδη, κανέναν Κουτσιαύτη, κανέναν Ευαγγέλου, κανέναν Δημόπουλο να διαπράττουν καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, παρά την δέσμευση του κυρίου Τριτσώνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην ΕΠΟ, ότι θα θωρακιστεί η ισονομία και το 50-50%. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν γίνεται.

Ως ΠΑΕ Ατρόμητος από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας. Απαιτούμε το 50-50% προς όλους.

Κύριοι της ΚΕΔ,

Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε.

Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!!».

24MEDIA NETWORK