Αυτές είναι οι δύο επιλογές που εξετάζει ο Ζερόμ Μπόατενγκ

Τις επιλογές του στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και της Ρωσίας εξετάζει ο Ζερόμ Μπόατενγκ μετά από την απόφαση της Μπάγερν να μην υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Bayern's Jerome Boateng controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ με τη φανέλα της Μπάγερν AP

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μπάγερν Μονάχου στο ενδεχόμενο έναρξης της συνεργασίας της με τον Ζερόμ Μπόατενγκ, παρά την επιθυμία του Τόμας Τούχελ να τον εντάξει στο ροτέισον εν όψει της συνέχειας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να προπονείται με την U23 της Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, δύο είναι πλέον οι επιλογές που εξετάζει για συνέχεια της καριέρας του.

Αυτές είναι οι αγορές της Ρωσίας και της Βραζιλίας, χωρίς ωστόσο, προς το παρόν, να έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του. Πάντως, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο Μπόατενγκ να παραμείνει στις προπονήσεις των Βαυαρών και να αναβαθμιστεί στην πρώτη ομάδα μετά από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Θυμίζουμε πως ο 35χρονος στόπερ προέρχεται από μία διετία στη Λυών από την οποία και αποχώρησε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Δεν έχουν τέλος τα "όχι" στην προσπάθεια για αντί-Κόντε

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις πήγε για την βόμβα μεγατόνων αλλά έφυγε με άδεια χέρια

Αναβρασμός στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες δεν θέλουν τον Τεν Χαχ, τι λένε και για Κριστιάνο και Σάντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK