Τότεναμ: Δεν έχουν τέλος τα "όχι" στην προσπάθεια για αντί-Κόντε

Την συνεργασία του με την Φέγενορντ μέχρι το 2026 ανανέωσε ο Άρνε Σλοτ, παρά τις πιέσεις των τελευταίων ημερών από την Τότεναμ.

Tottenham's head coach Antonio Conte attends the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε AP

Με τίποτα δεν μπορεί να βρει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε η Τότεναμ αφού εισπράττει την μία αρνητική απάντηση πίσω από την άλλη.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Αντόνιο Κόντε να λέει όχι στα "σπιρούνια" εξαιτίας της μη απόκτησης ενός αθλητικού διευθυντή στο πλευρό του, ενώ αρνητική απάντηση έδωσε και ο Τσάμπι Αλόνσο καθώς θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο προπονητής της Φέγενορντ, έδειχνε τις τελευταίες μέρες να είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ αλλά το deal χάλασε με την κίνηση ματ της ολλανδικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινήθηκαν άμεσα και ανανέωσαν μέχρι το 2026 το συμβόλαιο του προπονητή τους.

Μάλιστα ο Σλοτ σε δηλώσεις του ανέφερε πως πλέον δεν υπάρχε,ι εν όψει καλοκαιριού το 2024 και η ρήτρα αποχώρησής του ύψους 5.000.000 ευρώ, οπότε η Φέγενορντ μπορεί να αυξήσει όσο θέλει τις απαιτήσεις της.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Αποκάλυψε τον πρώτο στόχο της Ρεάλ για το καλοκαίρι

Η σύντροφος του Ρονάλντο πήγε στις Κάννες και "σόκαρε" με την παρουσία της

Εμπαπέ: Σταρ της Ρεάλ δεν θέλει να συνυπάρξει μαζί του μετά την "χυλόπιτα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK