Αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για τον Λέτο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο όπως δεν τον έχετε συνηθίσει. Διαβάστε τι δήλωσε σε μία συνέντευξη όπου μίλησε για πολλά, εκτός ποδοσφαίρου, όπως για παράδειγμα την ιδανική σύντροφο!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV"

Για το πως είναι η ζωή ενός αθλητή: "Είναι όμορφη έχει την ευκαιρία να απολαύσεις πολλά πράγματα πολλές χώρες".

Για το τι θα έκανε αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής: "Θα μου άρεσε να είμαι μουσικός να παίζω όργανο, ή να είμαι τενίστας".

Για το πως είναι να είσαι δημοφιλής αθλητής και αν αυτό αποτελεί "όπλο" για τις γυναίκες: "Είμαστε συμπαθητικοί μας βλέπει πολύς κόσμος. Ναι βοηθάει πολύ. Τις περισσότερες φορές είναι όπλο".

Για το αν απολαμβάνει τη δημοσιότητα: "Μου αρέσει είμαι δημοφιλής. Ο κόσμος μου ζητάει αυτόγραφα, να βγάλει φωτογραφίες μαζί μου".

Για το ποια ήταν η πιο ακραία έκφραση θαυμασμού από μία γυναίκα: "Είναι πολλές. Μία ήρθε σπίτι μου και με έψαχνε. Μία άλλη έκανε τατουάζ το όνομα μου".

Για το αν η σύντροφός του είναι ζηλιάρα: "Είναι ζηλιάρα όταν δεν συμπεριφέρομαι καλά όμως με τη φήμη μου το διαχειρίζεται καλά".

Για το αν τον ενοχλεί το πως διαχειρίζονται το όνομα του: "Μερικές φορές με ενοχλεί, ειδικά όταν χρησιμοποιούν φωτογραφίες μου".

Για το πως είναι η ιδανική γυναίκα: "Να είναι ανεκτική γιατί η ζωή ενός αθλητή δεν είναι εύκολη. Να είναι έξυπνη, συμπαθητική και ευχάριστη. Η εμφάνιση βοηθάει πολύ όμως για μένα μια γυναίκα είναι ενδιαφέρουσα από τον τρόπου που σκέφτεται και μιλάει σε μία συζήτηση. Για τους περισσότερους μετράει η εξωτερική εμφάνιση όμως για μένα μετράει να μπορεί να κάνει διάλογο".

Για τη γέννηση της κόρης του: "Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μέρες είμαι χαρούμενος γιατί έχω την κόρη μου. Είμαι ερωτευμένος όταν την κοιτάω όμως είμαι κουρασμένος γιατί δεν με αφήνει να κοιμηθώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK