Αυτή είναι η μοναδική αήττητη ομάδα των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης

Εκπληκτικά τα στατιστικά της μοναδικής ομάδας που του λεγόμενου top5 της Ευρώπης που παραμείνει αήττητη.

Leverkusen's Patrik Schick, left, celebrates with his teammates after he scored the first of his three goals during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and VfL Bochum at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Εκπληκτικά τα νούμερα της Μπάγερ Λεβερκούζεν AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Για τον Τσάμπι Αλόνσο και την Μπάγερ Λεβερκούζεν έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις τους τελευταίους μήνες. Ο Βάσκος ανέλαβε τις Ασπιρίνες εν μέσω κρίσης και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να την μετατρέψει σε μία ομάδα που παραδέχεται όλη η Ευρώπη.

Η Μπάγερ κάνει εκπληκτικά πράγματα στην Bundesliga και εκτός συνόρων και αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί σε επίπεδο top5 στην Ευρώπη. Τα νούμερα της αρμάδας του Τσάμπι Αλόνσο προκαλούν τρόμο την ίδια στιγμή βέβαια ο συγκεκριμένος προπονητής παρελαύνει στο ρεπορτάζ ως ο καταλληλότερος για να αναλάβει την τύχη κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου.

Μέχρι, βέβαια, να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Τσάμπι αυτό που μετράει είναι το έργο του στο Λεβερκούζεν και αποτυπώνεται παρακάτω...

Γερμανία: 15 νίκες, 3 ισοπαλίες, 0 ήττες

Ευρώπη: 24 νίκες, 3 ισοπαλίες, 0 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις

Γκολ υπέρ: 85

Γκολ κατά: 20

Και κάτι εξαιρετικά σημαντικό σε αυτή την ιστορία: Η Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο προπονητής δεν έχουν καμία διάθεση να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, ενώ και οι καλύτεροι παίκτες του συνόλου παρά το πρέσινγκ μοιάζει συγκεντρωμένοι στο στόχο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK