Αυτή είναι η νέα ομάδα του Χεσέ Ροντρίγκεθ

Κοντά στη μεταγραφή του στην ομάδα της Σαμπντόρια είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Real Madrid's Jese Rodriguez celebrates his goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 11, 2015. (AP Photo/Andres Kudacki)
Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα και μάλιστα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Χεσέ αναμένεται τις επόμενες ώρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως ελεύθερος, με την ομάδα της Σαμπντόρια.

Ο 29χρονος Ισπανός, που αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, είχε παραμείνει ελεύθερος από την τουρκική Ανκαραγκουτσού το προηγούμενο δίαστημα με την οποία σε 14 συμμετοχές πέτυχε 2 γκολ.

Θυμίζουμε, ότι ο Χεσέ είναι παιδί των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2016 είχε πωληθεί από τους Μαδριλένους στη Παρί Σεν Ζερμέν αντί 25.000.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην παίκτης της Ξάνθης δολοφονήθηκε από φίλο του σε καφετέρια

Δυστυχώς εάν η Ατλέτικο πάει για τον Άμραμπατ δεν θα δούμε το πιο σκληροπυρηνικό κέντρο

Λίβερπουλ: Αυτή είναι η κολεξιόν με τη βασιλική υπογραφή του Λεμπρόν Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK