Δυστυχώς εάν η Ατλέτικο πάει για τον Άμραμπατ δεν θα δούμε το πιο σκληροπυρηνικό κέντρο

Η Ατλέτικο δεν παραδίδει τα όπλα για τον Άμραμπατ, αλλά η ενδεχόμενη μετακόμισή του στην Μαδρίτη θα φέρει απώλειες.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone walks after the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNAANDEZ

Είναι αρκετές οι εβδομάδες που τ' όνομα του Σοφιάν Άμραμπατ παίζει στο ρεπορτάζ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Βέβαια, το θέμα ξεφούσκωσε αφού ο Μαροκινός τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου πάλευε για να πάει στην Μπαρτσελόνα, πληρώνοντας μάλιστα κι από την τσέπη του.

Η MARCA, πάντως, επαναφέρει το θέμα αναφέροντας πως ο εξαιρετικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 μέσος παραμένει στόχος της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η ισπανική εφημερίδα, πάντως, αναφέρει ότι για να προχωρήσει η Ατλέτικο αποφασιστικά στην περίπτωση Άμραμπατ θα πρέπει κάποιος να φύγει από το ρόστερ. Μια καλή πώληση δηλαδή, αφού η Φιορεντίνα ζητάει πάνω κάτω 40.000.000 ευρώ.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να βγει στη βιτρίνα ο Ροντρίγκο Ντε Πολ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή, ο απόλυτος σωματοφύλακας στην πλάτη του Λιονέλ Μέσι σε ολόκληρη τη διοργάνωση στο Κατάρ. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως εξασθενεί το σενάριο να δούμε δύο χαφ με τρομερό aggressive δίπλα δίπλα.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι τρελός ο πρόεδρος των Σανς, ο νεότερος στην ιστορία του NBA: Έφερε Ντουράντ μόλις ανέλαβε

Λίβερπουλ: Αυτή είναι η κολεξιόν με τη βασιλική υπογραφή του Λεμπρόν Τζέιμς

Η Έβερτον δίνει μυθικό πριμ στον Ντάις εάν τη σώσει από τον υποβιβασμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK