Αυτή ήταν η ατάκα-ΕΠΟΣ του Μουρίνιο στο αυτί του Γουαρδιόλα!

H στιγμή που ο Μουρίνιο ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του Γουαρδιόλα στο Μπαρτσελόνα-Ίντερ του 2010 έμεινε στην ιστορία! Το τι του είπε, το αποκαλύπτει επτά χρόνια μετά ο Χαβιέρ Σανέτι!

Αυτή ήταν η ατάκα-ΕΠΟΣ του Μουρίνιο στο αυτί του Γουαρδιόλα!

Ποιος έχει ξεχάσει τη σκηνή που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πλησιάζει στη γραμμή του πλαγίου άουτ για να πάρει κάποιες συμβουλές από τον Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα-Ίντερ το 2010 (δεύτερος ημιτελικός Champions League) και ο τότε τεχνικός της Ίντερ Ζοζέ Μουρίνιο πλησιάζει το καταλανικό ζευγάρι και λέει κάτι στο αυτί του Καταλανού;

Η απάντηση είναι ΟΥΔΕΙΣ! Εκείνη η σκηνή πέρασε στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως μία από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν λάβει χώρα σε πλαίσιο αγώνα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση χωρίς να αφορά κάποια φάση μέσα στο παιχνίδι, με το "μυστήριο" μάλιστα για το τι είπε μυστικά ο "special one" στον Καταλανό, να βγαίνει στο φως χάρη στον Χαβιέρ Σανέτι!

Milan's coach Jose Mourinho, left, touches the back of Barcelona's coach Pep Guardiola, cente, during the Champions League semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 28, 2010. (AP Photo/Manu Fernandez)
Milan's coach Jose Mourinho, left, touches the back of Barcelona's coach Pep Guardiola, cente, during the Champions League semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 28, 2010. (AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

"Ο Μουρίνιο ήταν πάρα πολύ ήρεμος, θυμάμαι ακόμα εκείνο το σκηνικό με τον Γουαρδιόλα, όπου του είπε πως θα προκρινόμασταν εμείς. Σε εκείνο το παιχνίδι βγήκε το πνεύμα της ομάδας", δήλωσε ο αρχηγός της Ίντερ τη σεζόν του τρεμπλ, με εκείνο το ματς να είναι το highlight της χρονιάς αφού η Ίντερ είχε αποκλείσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης αν και έπαιζε με 10 παίκτες στο "Camp Nou" από το 29ο λεπτό λόγω αποβολής του Τιάγκο Μότα!

Ο ίδιος μάλιστα ο Σανέτι πρόσθεσε πως ο Μουρίνιο τα έδωσε όλα για την Ίντερ για να κατακτήσει το ιστορικό τρεμπλ αν και πριν λήξει η σεζόν είχε πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης...

"Ήξερα ότι ο Ζοζέ θα έφευγε ακόμα και αν δεν παίρναμε το τρόπαιο. Η Ρεάλ ήταν μία μεγάλη πρόκληση και γνώριζε καλά πως θα ήταν δύσκολο να επαναλάβει αυτό που έκανε με εμάς. Εκείνος όμως μέχρι το φινάλε της σεζόν σκεφτόταν αποκλειστικά την Ίντερ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK