Αυτή την ομάδα δεν θέλει με τίποτα αντίπαλο ο Μπουφόν!

Κι όμως δεν είναι ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Ρεάλ! Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν έχει τους λόγους του να θέλει να αποφύγει οπωσδήποτε μια συγκεκριμένη ομάδα στην επόμενη φάση του Champions League.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon smiles during a news conference at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Feb. 21, 2017. Juventus will play FC Porto in a Champions League round of 16, first leg, soccer match Wednesday. (AP Photo/Paulo Duarte)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon smiles during a news conference at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Feb. 21, 2017. Juventus will play FC Porto in a Champions League round of 16, first leg, soccer match Wednesday. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Το συνολικό 3-0 επί της Πόρτο δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για την ομάδα του Τορίνο που θέλει να φτάσει όσο γίνεται πιο μακριά και γιατί όχι και στο τελικό του Champions League. Για να φτάσει στον τελικό όμως, υπάρχει μία ομάδα που θέλει να αποφύγει ο εμβληματικός αρχηγός της "γηραιάς κυρίας" του ποδοσφαίρου, Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο 39χρονος παραχώρησε δηλώσεις στο "Premium Sport" και αποκάλυψε τους "φόβους" του: "Η μόνη ομάδα που θα ήθελα να αποφύγω στην κλήρωση είναι η Λέστερ. Έχουν ενθουσιασμό, έχουν τον τρόπο να πληγώνουν τις μεγάλες ομάδες. Θα μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα απέναντί τους" τόνισε ο έμπειρος τερματοφύλακας που υπολογίζει πολύ όπως φαίνεται τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Να θυμίσουμε πως η Λέστερ εμφανίζεται πλέον αναγεννημένη υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή, Κρεγκ Σέξπιρ αφού μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει δώσει (3-1 με τη Λίβερπουλ, 3-1 με τη Χαλ και 2-0 με τη Σεβίλλη) και αν και σταχτοπούτα στο θεσμό, τα πάει ήδη πολύ καλά.

Από την άλλη πλευρά, ο συμπαίκτης του Μπουφόν στη "βέκια σινιόρα", Πάουλο Ντιμπάλα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον τελικό την Μπαρτσελόνα, ως εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2015 (η Γιουβέντους είχε χάσει 3-1).

Η αγωνία όλων θα λήξει την Παρασκευή (17/3) το μεσημέρι στην κλήρωση για τους 8.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK