Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο που δίνει η Παρί στον Κβαρατσχέλια και έχουν "τρελαθεί" οι εκπρόσωποί του

Η Νάπολι έχει ανοίξει μέτωπο με την πλευρά του Κβαρατσχέλια. Οι Γεωργιανοί επιμένουν για έξοδο, ο Ντε Λαουρέντις είναι ανένδοτος.

Napoli's Giovanni Di Lorenzo, left, celebrates with Napoli's Khvicha Kvaratskhelia after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Napoli, at the Deutsche Bank Arena in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η Νάπολι εξέδωσε ανακοίνωση κατά των εκπροσώπων του Κβίτσα Κβαρατσχέλια οι οποίοι έχουν ήδη βρεθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλουν την αποχώρηση του Κβάρα μετά από το Euro 2024 και την εγκατάστασή του στο Παρίσι.

Οι Ιταλοί δεν πουλάνε, αλλά προφανώς είναι πιεσμένοι. Και πώς όχι άλλωστε καθώς το συμβόλαιο που φέρεται να έχει προσφέρει η ΠΣΖ στον νούμερο ένα στόχο του Λουίς Ενρίκε είναι επικίνδυνα εξαιρετικό.

Συγκεκριμένα, ο Νικολό Σίρα υποστηρίζει ότι οι Γάλλοι άπλωσαν στο τραπέζι 9.000.000 ευρώ το χρόνο έως το 2029 στον Κβίτσα συν κάποια μπόνους που εκτοξεύουν τις αποδοχές του.

Θυμίζουμε πως η Νάπολι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίσει πως αυτή είναι που θα ορίσει το μέλλον του Γεωργιανού, καθόσον ο winger είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο έως το 2027.

News 24/7

24MEDIA NETWORK