Αυτό είναι το ποσό μαμούθ που ζητά η Μπρέντφορντ για Τόνεϊ, ποια μεγαθήρια τον θέλουν

Με ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον Ιβάν Τόνεϊ η Μπρέντφορντ σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα.

Brentford's Ivan Toney gestures to the crowd following the English Premier League soccer match between Brentford and Fulham at Brentford Community Stadium in Brentford, West London, Monday, March 6, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο Ιβάν Τόνεϊ AP PHOTO/DAVID CLIFF

Με 8μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς ο Ιβάν Τόνεϊ εξαιτίας στοιχηματικών παραβάσεων.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα Γενάρη και σύμφωνα με το Evening Standard, η Μπρέντφορντ έχει ορίσει ήδη την τιμή πώλησης του.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ και περιμένει να λάβει τις επίσημες προσφορές από τους μνηστήρες.

Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ βρίσκονται στην αναζήτηση επιθετικού και έχουν κυκλώσει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να καταθέσουν άμεσα πρόταση για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος Άγγλος την περασμένη αγωνιστική περίοδο και πριν τιμωρηθεί, κατέγραψε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του 21 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Τα "χαλάει" με Αλ Χιλάλ για το χειρουργείο, αργεί κι άλλο η επιστροφή του

Η Ρεάλ έριξε 30.000.000 ευρώ σε ταλέντο που δεν βγήκε και προσπαθεί να "αναστηθεί" στην Ιταλία

Ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει ακάθεκτος και κατέρριψε μεγάλο ρεκόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK