Αυτό είναι το τρόπαιο που κέρδισε φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποιος είπε ότι η φετινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στείρα από τρόπαια; Ήδη η Premier League της απένειμε ένα σημαντικό βραβείο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είναι το τρόπαιο που κέρδισε φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι πια και τόσο απειλητική. Το σερί 0/6 των τελευταίων αναμετρήσεων της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην Premier League προκάλεσε μια συλλογική απογοήτευση στους fans της ομάδας, που θα μείνει εκτός Champions League από την επόμενη χρονιά.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο σκοτεινά. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το ποτήρι δεν είναι μισοάδειο, είναι μισογεμάτο. Ο Βρετανός δημοσιογράφος Σάιμον Πιτς αποκάλυψε μέσω twitter πως ναι, η ομάδα είχε φέτος μια διάκριση, κέρδισε ένα τρόπαιο. Κέρδισε τέλος πάντων κάτι που μοιάζει με τρόπαιο.

Για ένα τέτοιο βραβείο, αξίζει να φανταστούμε drumroll, χλιδάτη αίθουσα, σελέμπριτι με ένα μυστηριώδες φάκελο στα χέρια, πονηρά χαμόγελα, μια οθόνη με τα πρόσωπα των υποψηφίων σε πλήρη αγωνία...

And the winner για τον Καλύτερο Αγωνιστικό Χώρο της Χρονιάς είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μάλιστα, αυτό είναι το τρόπαιο που κατέκτησε φέτος και όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πέρασε μια φανταστική βραδιά, τρολάροντας ανελέητα αυτό το βραβείο 'κηπουρικής' σε μια στείρα σεζόν για την ομάδα του Σόλκσιερ.

Πρόκειται, πάντως, για μια πραγματική, επίσημη βράβευση από την Premier League, όπου λαμβάνεται υπόψιν η γνώμη διαιτητών, βοηθών και επαγγελματιών του βρετανικού ποδοσφαίρου ως προς τη χρήση του γηπέδου και μια ευρεία γκάμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες για τη ορθή διαχείριση του χλοοτάπητα.

Ο διευθυντής διαχείρισης του αγωνιστικού χώρου της Γιουνάιτεντ, Τόνι Σινκλέρ, δήλωσε περήφανος για το βραβείο, που είναι αποτέλεσμα πετυχημένης, συλλογικής δουλειάς. Οι φαν της Μάντσεστερ Σιτι μπορεί και να έχουν ζηλέψει λίγο.

"Αυτό είναι το θετικό αποτέλεσμα ενός γηπέδου που δεν παίζεται και πολύ ποδόσφαιρο"

(ανώνυμος φαν της Γιουνάιτεντ)

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

News 24/7

24MEDIA NETWORK