Aυτοί είναι οι αντίπαλοι που "ψάρεψε" ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ξεκινάει τη φετινή του προσπάθεια στην Ευρώπη αντιμετωπίζοντας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League μία εκ των Σιράκ (Αρμενία) ή Γκόριτσα (Σλοβενία). Διαβάστε λεπτομέρειες.

Aυτοί είναι οι αντίπαλοι που "ψάρεψε" ο Πανιώνιος

Μετά από εννέα χρόνια απουσίας ο Πανιώνιος επέστρεψε στα ευρωπαϊκά σαλόνια χάρη στην εκπληκτική περασμένη σεζόν του και η αφετηρία του είναι ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Europa League.

To μεσημέρι της Δευτέρας (19/6) έγινε μάλιστα και η κλήρωση για τον πρώτο και δεύτερο προκριματικό στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και από αυτήν προέκυψαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των "κυανέρυθρων" στο δρόμο για τον τρίτο προκριματικό, που θα είναι μία εκ των Σιράκ από την Αρμενία ή Γκόριτσα από την Σλοβενία (θα παιξουν μεταξύ τους).

Aυτοί είναι οι αντίπαλοι που "ψάρεψε" ο Πανιώνιος

Η αρχή για τους "κυανέρυθρους" θα γίνει εντός Ελλάδας αφού θα υποδεχτεί μία εκ των δύο ομάδων στην Νέα Σμύρνη στις 13 Ιουλίου ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 20 του ίδιου μήνα στην έδρα της αντιπάλου του Πανιωνίου.

Όσον αφορά στους δύο αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου μέσω των οποίων θα βγει η πρώτη φετινή αντίπαλος του Πανιωνίου στο Europa, αυτοί θα λάβουν χώρα στις 29 Ιουνίου και 6 Ιουλίου.

Aυτοί είναι οι αντίπαλοι που "ψάρεψε" ο Πανιώνιος

Σημειώνεται πως η Σιράκ τερμάτισε τη σεζόν 2016-17 στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Αρμενίας πίσω από την Άλασκερτ και την Γκαντζασάρ Καπάν ενώ η Γκόριτσα πήρε τη 2η θέση στο σλοβενικό πρωτάθλημα πίσω από την Μάριμπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK