Bροχή και Μπρέσεβιτς τελευταίας στιγμής

Με δυνατή βροχή συνδυάστηκε η παρουσία της ΑΕΚ στην Κέρκυρα. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ιβάν Μπρέσεβιτς στην αναμέτρηση.

Bροχή και Μπρέσεβιτς τελευταίας στιγμής
INTIME SPORTS

Oι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ χαλάρωσαν το πρωί στην Κέρκυρα κάνοντας τη βόλτα τους στην πόλη προκειμένου να αποφορτιστούν. Ορισμένοι από τους "κιτρινόμαυρους" εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της παρουσίας τους στο νησί των Φαιάκων και επισκέφτηκαν την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, η οποία αποτελεί πόλο έλξης αρκετών επισκεπτών.

Η συνέχεια, βέβαια δεν ήταν αυτοί που θα περίμεναν τόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και εκείνοι της Κέρκυρας καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές για την πραγματοποίηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Η βροχή είναι κάτι παραπάνω από δυνατή, κάτι που αναμένεται να κάνει αρκετά πιο δύσκολο το έργο των δύο ομάδων στο απογευματινό παιχνίδι.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την τελευταία στιγμή αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του Ιβάν Μπρέσεβιτς στον αγώνα καθώς οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Κροάτης μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK