Carletto Way, έτσι ανακοίνωσε ο Αντσελότι τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έγινε viral

Ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε με μοναδικό τρόπο σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates with Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 11, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Βίνι AP PHOTO/JOSE BRETON

Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο; Σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι ο Βινίσιους Τζούνιορ. Ωστόσο, ο Ιταλός με τον γνωστό του τρόπο, υψηλό χιούμορ και πίστη προς την ομάδα του έφτιαξε το γκρουπ των πέντε κορυφαίων του πλανήτη αποκλειστικά με τα δικά του παιδιά.

Τον ρωτάει λοιπόν ο δημοσιογράφος εάν ο Βίνι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, τότε ο δεύτερος και ο τρίτος καλύτερος ποιοι είναι; Κι ο Δον Κάρλο άρχισε το ρεσιτάλ: "Ο Μπέλιγχαμ ο δεύτερος, τρίτος ο Ροντρίγκο, τέταρτος ο Κρόος, ο Βαλβέρδε. Πέμπτος; Ο Καμαβινγκά".

Το απόσπασμα της δήλωσης του Καρλέτο έγινε viral στα social media με τον Ιταλό προπονητή να παίρνει τα credits για την τεράστια πίστη που δείχνει στους ποδοσφαιριστές του. Θυμίζουμε πως η Ρεάλ στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση διέλυσε την Χιρόνα 4-0 και πήρε κεφάλι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Απολαύστε τον Κάρλο Αντσελότι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γκουαρντιόλα κατέστρεψε την ψυχολογία παίκτη των 50 εκατομμυρίων

Ο νέος Μπέκαμ των 100 εκατομμυρίων που έχει κολλήσει… πάγκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK