Carling Cup: Απογοητευμένος ο Μουρίνιο

Απάντες γνωρίζουν ότι η λέξη ήττα απουσιάζει από το λεξιλόγιο του Ζοσέ Μουρίνιο και όταν αυτή έρχεται, δύσκολα μπορεί να συμβιβαστεί μαζί της. Ο πρόωρος αποκλεισμός της Τσέλσι από την Τσάρλτον στον τρίτο γύρο του Carling Cup, όπως ήταν λογικό, απογοήτευσε τον Πορτογάλο

Carling Cup: Απογοητευμένος ο Μουρίνιο
Απάντες γνωρίζουν ότι η λέξη ήττα απουσιάζει από το λεξιλόγιο του Ζοσέ Μουρίνιο και όταν αυτή έρχεται, δύσκολα μπορεί να συμβιβαστεί μαζί της. Ο πρόωρος αποκλεισμός της Τσέλσι από την Τσάρλτον στον τρίτο γύρο του Carling Cup, όπως ήταν λογικό, απογοήτευσε τον Πορτογάλο ο οποίος παρ'όλα αυτά δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του:

"Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά παίξαμε όπως έπρεπε, όλοι οι παίκτες μου έκαναν ό,τι μπορούσαν και αξίζαμε τη νίκη. Δεν έχω παράπονα. Η Τσάρλτον πάλεψε πολύ και απλά ήταν πιο τυχερή. Οι μεγάλες ομάδες συνήθως αποκλείονται από αυτές τις διοργανώσεις λόγω της συμπεριφοράς τους, αλλά αυτό δεν συνέβη με εμάς" , δήλωσε ο Μουρίνιο ο οποίος στη συνέχεια θέλησε να ανυψώσει το ηθικό του Ρόμπερτ Χουτ, του παίκτη που αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι και χάρισε την πρόκριση στην Τσέλσι:

"Πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται αλλά και να ψάξει να βρει για ποιον λόγο έχασε αυτό το πέναλτι. Τις τελευταίες δύο μέρες κάναμε ειδική προπόνηση σε αυτόν τον τομέα και ήταν ο καλύτερος. Ηταν ο παίκτης για τον οποίο είχα τις λιγότερες αμφιβολίες ότι θα ευστοχήσει".

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Τσάρλτον, Αλαν Κούρμπισλι στάθηκε στην απροθυμία κάποιων παικτών του να αναλάβουν το βάρος της εκτέλεσης ενός πέναλτι: "Μερικοί από τους παίκτες μου ήταν αναποφάσιστοι, κάποιοι άλλοι δείλιαζαν αλλά τελικά τα καταφέραμε. Ο Μπράιαν Χιουζ ήθελε να εκτελέσει πέναλτι, αλλά κάποιοι άλλοι, όχι. Αν συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση θα έπρεπε να σπρώξουμε κάποιον έξω από τον κεντρικό κύκλο του γηπέδου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK