Χαϊδάρι-ΑΕΚ 3-1

Λίγες μέρες μετά τις θριαμβολογίες από το φιλικό με τη Μπενφίκα, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για την ΑΕΚ. Σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Χαϊδαρίου, η Ενωση γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 3-1, με τον Σέρα Φερέρ να χρησιμοποιεί κυρίως τις λεγόμενες «ρεζέρβες».

Χαϊδάρι-ΑΕΚ 3-1
Λίγες μέρες μετά τις θριαμβολογίες από το φιλικό με τη Μπενφίκα, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για την ΑΕΚ. Σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Χαϊδαρίου, η Ενωση γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 3-1, με τον Σέρα Φερέρ να χρησιμοποιεί κυρίως τις λεγόμενες «ρεζέρβες». Είναι χαρακτηριστικό πως από τους παίκτες που έπαιξαν την Τρίτη με τη Μπενφίκα, μόνο οι Λαγός, Μόρας, Ιβιτς και Παουτάσο έδωσαν το παρόν στην αναμέτρηση (στο δεύτερο μέρος) με το Χαϊδάρι.

Η χρησιμοποίηση της δεύτερης ομάδας ήταν και το σημαντικότερο ελαφρυντικό για την άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησε η ΑΕΚ, η οποία είχε ως φυσικό επακόλουθο το ισχυρό «χαστούκι» από το Χαϊδάρι. Ο Φερέρ σίγουρα προβληματίστηκε από την εικόνα της ομάδας του, ωστόσο δεν ανησυχεί εν όψει των αγώνων με τη Χαρτς, αφού την ομάδα που θα χρησιμοποιήσει (κατά μεγάλο ποσοστό) την είδε στο φιλικό με τη Μπενφίκα.

Tα σημαντικότερα προβλήματα της ΑΕΚ κόντρα στο Χαϊδάρι ήταν η κυκλοφορία της μπάλας, η συνεργασία της αμυντικής γραμμής και η διάθεση των ποδοσφαιριστών. Στα προβλήματα προσθέστετη ζέστη καιτον καυτό ήλιο.

Στον αγώνα της Πέμπτης δοκιμάστηκε και ο νεαρός επιθετικός Ριέρα, ο οποίος δεν ξέφυγε από το «ναυάγιο» της ΑΕΚ. Ο Ριέρα δεν είχε τις βοήθειες από τους μέσους, ενώ «εξαφανίστηκε» από την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να απογοητεύσει τον «κιτρινόμαυρο» τεχνικό. Πάντως, ο Ισπανός προπονητής δεν πρόκειται να βγάλει βεβιασμένα συμπεράσματα για τον παίκτη, τον οποίο θα δοκιμάσει και τις επόμενες μέρες.

Οσον αφορά τα γκολ, στο 48ο λεπτό ο Τσαμπουρής άνοιξε το σκορ, λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 54' ο Νεντέλκοβιτς με πέναλτι έκανε το 2-0, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο Κουκουσέλας. Η μείωση του σκορ ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Βασίλη Λάκη.


ΑΕΚ: Χιώτης, Μπούρμπος, Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Πλιάτσικας, Τζιωρτζόπουλος, Λάκης, Κυριακίδης, Ριέρα, Τόζερ, Χέτεμαϊ
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Λαγός, Παουτάσο, Ιβιτς, Μόρας, Κομβολίδης και Κουτρουμάνος

News 24/7

24MEDIA NETWORK