Χάλαντ: Είπε σε συμπαίκτη του να μην πάει για ποτό και εκείνος τον έστειλε στον πάγο του μπάνιου του

Στον επαγγελματισμό του Έρλινγκ Χάλαντ αναφέρθηκε ο Τζακ Γκρίλις λέγοντας μάλιστα πως ο Νορβηγός πολλές φορές δεν τον αφήνει να πάει για ποτό.

Manchester City's Erling Haaland, left, celebrates with his teammate Jack Grealish after scoring his side's fifth goal and his personal hat trick during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 2, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει μαζί με τον Τζακ Γκρίλις AP

Ιστορική είναι η πρώτη χρονιά του Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι καθώς κατάφερε να καταρρίψει το απόλυτο ρεκόρ γκολ σε μία σεζόν στην Premier League, κάνοντας μάλιστα και μία επική ανάρτηση.

Ο Νορβηγός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και έχει κατάφερει να κερδίσει με τον επαγγελματισμό του την εκτίμηση όλων των μελών της ομάδας, δημιουργώντας μάλιστα και ισχυρές φιλίες.

Πολύ στενές σχέσεις με τον Χάλαντ έχει ο Τζακ Γκρίλις ο οποίος σε συνέντευξη του στην DailyMail αποθέωσε τον τρόπο δουλειάς του ενώ δήλωσε πως ο Νορβηγός του λέει συνέχεια να μην βγαίνει για ποτό.

"...Είναι απίστευτος επαγγελματίας. Δουλεύει πολλές ώρες την μέρα. Η νοοτροπία του είναι κάτι που δεν θα ξαναδείς. Ορκίζομαι ότι δεν θα μπορούσα να είμαι έτσι. Μερικές φορές μου λέει να μην βγω για ποτό μετά από ματς. Του λέω αμέσως να σωπάσει και να καθίσει στον πάγο του μπάνιου του..."

Θυμίζουμε πως ο Γκρίλις αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι καθώς το καλοκαίρι του 2021 τον έκανε δικό της από την Άστον Βίλα αντί 117.500.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάγκελσμαν: Μετά το "όχι" στη Τσέλσι, μίλησε με κορυφαία ομάδα και περιμένει

Λίβερπουλ: Αυτοί λένε "αντίο" το καλοκαίρι, τι ισχύει με Κέλεχερ και Μάτιπ

Σίτι: Ο Πεπ θέλει να πάρει από την Μπάρτσα τον νέο "Γιάγια Τουρέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK