Νάγκελσμαν: Μετά το "όχι" στη Τσέλσι, μίλησε με κορυφαία ομάδα και περιμένει

Ραντεβού με την Τότεναμ είχε το προηγούμενο διάστημα ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν χωρίς να υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ποιος ο ρόλος της Μπάγερν.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann listens to questions of journalists during a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ελεύθερος κινείται στην αγορά των προπονητών, μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου, ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, και από την πρώτη στιγμή η περίπτωση του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Πρώτη η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό Γερμανό, με τις συζητήσεις να "παγώνουν" μόλις ο Νάγκελσμαν ενημερώθηκε πως πλην αυτού "τσεκάρονται" και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του προπονητή.

Η Τότεναμ επίσης τον έχει ψηλά στη λίστα της, και σύμφωνα με το Football Daily το προηγουμένο διάστημα έκανε ραντεβού μαζί του. Ο Γερμανός έδειξε ενδιαφέρον για το πρότζεκτ της ομάδας αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια συμφωνία.

Τα "Σπιρούνια" τσεκάρουν και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή της αποκάλυψης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, Τσάμπι Αλόνσο αλλά και του προπονητή της Μπέρνλι, Βινσέντ Κομπανί.

Ισχυρό εμπόδιο στην περίπτωση Νάγκελσμαν είναι και το γεγονός πως για να υπάρξει τελική συμφωνία θα πρέπει να πει το "ναι" και η Μπάγερν Μονάχου, καθώς παρά το γεγονός πως έλυσε το συμβόλαιο του, υπάρχει ειδικός όρος που της επιτρέπει να εισπράξει ένα ποσό από την επόμενη ομάδα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ θέλει να πάρει από την Μπάρτσα τον νέο "Γιάγια Τουρέ"

Άστον Βίλα: Με εντολή Έμερι ταράζει τα νερά με δύο κινήσεις από το πάνω ράφι

Ρεάλ: Ενδεχόμενη αποχώρηση Αζάρ φέρνει στη Μαδρίτη παικταρά απο Bundesliga

News 24/7

24MEDIA NETWORK