Χάλαντ: Η μάνατζερ του Νορβηγού βρέθηκε στη Μαδρίτη και οι φήμες οργιάζουν, τι είπε η ίδια

Στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπράγκα βρέθηκε η μάνατζερ του Έρλινγκ Χάλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, με τις φήμες να οργιάζουν. Τι είπε η ίδια.

Χάλαντ: Η μάνατζερ του Νορβηγού βρέθηκε στη Μαδρίτη και οι φήμες οργιάζουν, τι είπε η ίδια
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπράγκα βρέθηκε η μάνατζερ του Έρλινγκ Χάλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, με τις φήμες για επίσκεψη της προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νορβηγού στους Μαδριλένους να οργιάζουν.

Η ίδια θέλησε να διαψεύσει άμεσα τα σενάρια επαφής της με τη διοίκηση της Ρεάλ λέγοντας πως είχε έρθει και την περασμένη σεζόν για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Μαδριλένων με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

"...Είμαι εδώ μαζί με τον Μάξγουελ και τον Γκρανέρο. Είχα έρθει και την περασμένη χρονιά για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης... Αν ήρθα για να διαπραγματευτώ με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Έρλινγκ Χάλαντ; Όχι, όχι..."

Όλα αυτά ενώ σύμφωνα με τους Ισπανούς η Ρεάλ φέρεται να αποσύρεται από το "κυνήγι" του Κιλιάν Εμπαπέ και να αναζητά άλλες λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Αυτό είναι το wonderkid που εμφάνισε ο Αντσελότι και "μάγεψε" σε μόλις 14 λεπτά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η τραγική επίδοση της ομάδας του Τεν Χαχ στις 17 πρώτες αναμετρήσεις της χρονιάς

Ζιρού: Ο Γάλλος υπέγραψε την ανατροπή της Μίλαν και έγραψε ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK