Χάλαντ: Ο πατέρας του έριξε τη "βόμβα" της πιθανής αποχώρησης

Στο France Football μίλησε ο Αλφ Ίνγκε Χάλαντ και δεν απέκλεισε την αποχώρηση του γιου του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester City's Erling Haaland gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brentford, at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov.12, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ σε αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι AP

Στο France Football μίλησε ο πατέρας του Έρλινγκ Χάλαντ, Αλφ Ίνγκε και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το μέλλον του γιου του με την απάντησή του να αφήνει τα πάντα ανοιχτά και να ανησυχεί τους οπαδούς της Σίτι.

"Ο Έρλινγκ μπορεί να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι για άλλα 15 χρόνια, καθώς μιλάμε για ένα μεγάλο κλαμπ. Αλλά η εντύπωση μου είναι ότι θέλει να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Μπορεί να μείνει στην Premier League για τρία χρόνια και μετά να πάει στην Ιταλία, την Ισπανία ή την Γαλλία. Δεν υπάρχει τίποτα σταθερό σ' αυτό γιατί ο Έρλινγκ είναι ικανός να είναι νικητής σε οποιαδήποτε ομάδα".

Το συμβόλαιο του Χάλαντ με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027 με την χρηματιστηριακή του αξία να είναι στα 170.000.000 ευρώ (σ.σ. σύμφωνα με το Transfermatkt), υψηλότερη από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα

Βραζιλία: Ο Ριβάλντο αγνοεί Πεπ και Αντσελότι, ζητά Βραζιλιάνο προπονητή

Μαρόκο τρέλα: Ναυλώθηκαν 30 αεροπλάνα για Ντόχα, απόβαση με την Γαλλία

Πορτογαλία: Ο Μουρίνιο "τρώει" τον Σάντος

News 24/7

24MEDIA NETWORK