Βραζιλία: Ο Ριβάλντο αγνοεί Πεπ και Αντσελότι, ζητά Βραζιλιάνο προπονητή

Ασέβεια προς τη δουλειά των Βραζιλιάνων προπονητών θεωρεί ο Ριβάλντο την πρόσληψη ξένου προπονητή ως αντικαταστάτη του Τίτε και προτείνει πιθανούς διαδόχους.

Sao Paulo FC' s Rivaldo, right, is challenged by Atletico Mineiro's Serginho, during a Brazilian soccer league match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Sept. 7, 2011. (AP Photo/Andre Penner)
ο Ριβάλντο με την φανέλα της Σάο Πάολο ASSOCIATED PRESS

Την αποχώρηση του από τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας ανακοίνωσε ο Τίτε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Σελεσάο με την Κροατία και τον αποκλεισμό της στα πέναλτι. και

Από τότε πολλά είναι τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Φαβορί για την διαδοχή του Τίτε φέρεται να είναι, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Αμπέλ Φερέιρα για τον οποίο μάλιστα έχει τη καλύτερη άποψη και ο Ρονάλντο Ναζάριο, ενώ στη λίστα υπάρχουν και σπουδαία ονόματα όπως αυτά των Πεπ Γκουαρντιόλα και Κάρλο Αντσελότι.

Για το θέμα του προπονητή μίλησε ακόμα ένας παλαίμαχος σταρ της ομάδας, ο Ριβάλντο, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ξεκάθαρα πως επιθυμεί μόνο Βραζιλιάνους προπονητές και οποιαδήποτε άλλη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας θα ήταν ασέβεια.

"Δεν συμφωνώ με αυτά που γράφονται και πιστεύω ότι είναι ασέβεια προς τους Βραζιλιάνους προπονητές να σκεφτούμε να προσλάβουμε ξένο προπονητή".

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ονόματα προπονητών που προτείνει να εξεταστούν από τους ιθύνοντες, με τα ονόματα των Ροτζέριο Τσένι, Κούκα και Φερνάντο Ντινίζ, όλοι τους με χρόνια παρουσία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, να ξεχωρίζουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρόκο τρέλα: Ναυλώθηκαν 30 αεροπλάνα για Ντόχα, απόβαση με την Γαλλία

Εταιρεία αγόρασε 18.000 μπλουζάκια που έγραφαν "It's Finally Home" και χρεοκοπεί

Πορτογαλία: Ο Μουρίνιο "τρώει" τον Σάντος

News 24/7

24MEDIA NETWORK